Головна » 2015 » Жовтень » 13 » За призовниками будуть полювати воєнкоми з міліцією

За призовниками будуть полювати воєнкоми з міліцією

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1016
Практично два місяці в області триває осінній призов, під час якого військомати мали б повністю забезпечити Збройні Сили новими бійцями. От тільки мало хто з молодих людей провляє бажання служити в війську. І справа тут далеко не у відсутності патріотизму чи подібних речах, а радше у безглуздих діях влади, корупції у військовому відомстві та постійних зрадах наших хлопців на передовій. Якщо раніше усе це було мало помітно, то зараз правда буквально щоденно виливається на гору.

Підполковник Олег Денисюк, який очолює відділ з призову, зізнався, що на сьогоднішній день план виконано тільки на третину, що дуже мало і що, власне кажучи, й змушує залучати до роботи військоматів правоохоронців, разом з якими комісари "відловлюють" тих, хто ухиляється від служби в армії.

Також Олег Денисюк нагадав, що за ухиляння від служби в збройних силах існує кримінальна відповідальність і попросив не дивуватись, якщо одного ранку під своїми дверима ви побачите військового комісара та дільничого міліціонера.
Переглядів: 1016


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: