Головна » 2018 » Жовтень » 12 » За життя Володимиру Яворському та його рідним погрожували вбивством

За життя Володимиру Яворському та його рідним погрожували вбивством

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2126
Для багатьох шокуючою стане оприлюднена Наталією Яворською інформація стосовно погроз її померлому чоловіку - відомому борщівському волонтеру та "свободівцю" - Володимиру Яворському.

Виявляється, в період, коли Володимир Яворський всеціло присвятив себе волонтерській діяльності та боротьбі проти залишків "Партії регіонів", йому, як і іншим побратимам померлого волонтера, та навіть його дружині надходили погрози. Про це свідчать і звернення в поліцію, і зухвале побиття близького друга та однопартійця Володимира Бартошка.

З відповідними заявами в поліцію звертались сам Володимир, а також Ярослав Галяс, який у постмайданівський період очолював Борщівську районну державну адміністрацію.

Погрози розправи померлий 2 роки тому волонтер пов'язував із своєю діяльністю, як громадського діяча, майданівця та партійною приналежністю до партії ВО "Свобода".





Одночасно з цим Наталія Яворська впевнена, що саме тодішній керівник поліції Володимир Горб'як зробив усе можливе, щоб винні у смерті її чоловіка, уникли відповідальності.

"В протоколі допиту Яворський В.В вказує посадових осіб, які мали "мотив" погрожувати йому - начальник управління соціального захисту РДА Морозко Л.Я, керівник казнаейської служби Хабенюк О.І.. Ці особи є представниками однієї "впливової " родини . Сьогодні після смерті чоловіка я готова додати до цього списку ще одного члена "родини" - завідувача відділу реанімації центральної лікарні Борщева, де 13.05.2016 помер Яворський В.В., бо всі лікарі перебували на "нараді". Це - лікар Гладкий В.",-написала Наталія Яворська.

Переглядів: 2126


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: