Головна » 2020 » Лютий » 13 » Залишили без роботи, щоб замовк: в Борщеві чоловіка, який заявив про тиск і погрози, позбавили заробітку

Залишили без роботи, щоб замовк: в Борщеві чоловіка, який заявив про тиск і погрози, позбавили заробітку

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4285
Зовсім нещодавно "Звістка" розповідала історію Тараса Осадчука, який волею долі став жертвою пануючого беззаконня, ба більше, кілька тижні змушений був миритись з свавіллям тих, хто уявив себе хазяями життя і вершителями людських доль.

Здавалося б, якщо ти хочеш домогтись справедливості, ти будеш переможцем та тріумфатором, тобі не страшні ні бюрократична машина, ні посадовці-хабарники, ні злодійкуваті пристосуванці. В реальності, виявляється, усе трішки по-іншому. Адже, якщо ти посмів заявити про утиски і свавілля, будь готовий до шаленого опору зі сторони тих, хто звик завжди бути на коні.

Так от, відверто заявивши про утиски та погрози на адресу близьких, Тарас Осадчук буквально за кілька днів залишився без роботи. Власник гаража, в якому Тарас ремонтував автомобілі і заробляв гроші для своєї сім'ї, дуже наполегливо попросив забиратись геть. Наймовірніше, орендодавця "лагідно" попросили спекатись занадто чесного орендаря. Адже, якщо ти розповів про те, що хтось дуже впливовий, хтось типу хорошого приятеля всіх мисливців-високопосадовців Володимира Белюха, який дуже спритно уникає відповідальності за свої злодіяння, то будь готовий, що система буде опиратись.

Одначе, ця історія була б не такою повною, якби не розповідь місцевої мешканки Галини Гаврищук, яка відверто заявила, що саме через горе-єгеря загинув її чоловік, батько маленької донечки.

"Той день я не забуду ніколи. Вечором в нас дитина захворіла, була висока температура. Я подзвонила до Міші, щоб він привіз лікарство. Він сказав, що робить П. Андрію машину і до години буде (це власник тої машини, якою вони їхали). Через годину брат привіз лікарство і я спитала, де Міша. Брат сказав, що поїхав на виклик (чоловік таксував), ну я передзвонила до чоловіка, а він сказав, що їдуть до Франківська, везе Белюха по справах. Я кажу, які справи в нього вночі? Міша сказав, що приїде і все розкаже. Він мені все розказував. Рано, 7 травня 2010 року, в 07:30 його вже не було в живих. Дзвоню, гудки йдуть, а трубку ніхто не бере. Згодом виключений телефон.

На серці неспокійно. Десь біля 10 години приїхали наші друзі і дивляться на мене. Я думаю, чого це вони з самого ранку. І тут вони мені повідомили, що мого чоловіка немає в живих. З цього дня і по сьогоднішній у мене тяжке життя, бо кожен день дивлюся на нашу дочку і серце розривається. Після похоронів я дізнаюсь що Белюх захотів своє день народження відзначати в Івано-Франківську. Він сидів спереду в формі, а Міша чомусь замість П.Андрія за кермом, і ще якась дівчина зі Скали була з ними...в їхню машину врізався бус. Заїхав на їхню полосу...Суди були, цим займався мій свекор, Міші тато. Але власник буса підкупляв всіх і Белюх разом з ним. На суди він не з'являвся. Потім його мама дзвонила до нас і казала, що тобі добре, ти відплакала, а мій син через твого чоловіка інвалідом лишеться і без зубів, а його діти будуть дивитися на інваліда... "

Як ми бачимо, інвалідом єгерь Белюх точно не став, навіть більше, він відчуває себе не тільки цілковито здоровим, а й всесильним ... Адже, якщо у тебе є високі покровителі, з якими ти можеш вполювати кабана чи хильнути оковитої, можна вважати, що Закон для інших...
Переглядів: 4285


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: