Головна » 2018 » Грудень » 2 » Заступник борщівського воєнкома назвав ветерана російсько-української війни "бла-бла патріотом"?

Заступник борщівського воєнкома назвав ветерана російсько-української війни "бла-бла патріотом"?

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3577
Після того, як Петро Порошенко підписав закон про воєнний стан і по військових комісаріатах закипіла робота, деякі представники ветеранського братства відверто обурились тим, що їх знову смикають на комісії та відправляють на збори резервістів.

Зокрема, ветеран російсько-української війни Сергій Коцемір, який був у лавах перших, хто відправився на війну проти московської орди, обурився діями працівників Борщівського РВК, які за словами чоловіка "затикають усі дюри" АТОвцями, замість того, щоб навести лад з тими, хто уникає призову, ховається за межами України та платить гроші за "липові" довідки про стан здоров'я.

Нагадаємо, Сергій Коцемір є депутатом від ВО "Свобода" та єдиним представником Борщівщини в Тернопільській обласній раді, який пройшов горнило війни на сході України.



На пост Сергія поспішив відповісти співробітник згадуваного РВК Анатолій Дорож, який у своєму дописі подякував окремим скалечанам, які, на відміну від кількох вербальних патріотів, як цинічно висловився автор, не побоялися "заманухи" і вчергове підтвердили, що лише завдяки таким людям і є Україна.



Мабуть працівник військового комісаріату, який зумів дослужитись до заступника керівника установи, забув, що саме завдяки таким "вербальним патріотам", які першими пішли на війну, вдалось зберегти Україну. І чи гоже взагалі ображати ветеранів війни і називати їх патріотами на словах, якщо у самому Борщівському військовому комісаріаті проходить службу значна кількість тих, хто про війну з російськими найманцями знає хіба з брошур та розповідей реальних учасників тих кривавих подій?
Переглядів: 3577


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: