Головна » 2019 » Липень » 10 » Завтра в Борщеві відбудеться грандіозне відкриття салону “Плитка. Сантехніка”. Знижки на все до 30%*!

Завтра в Борщеві відбудеться грандіозне відкриття салону “Плитка. Сантехніка”. Знижки на все до 30%*!

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2001
11 липня - грандіозне відкриття салону “Плитка. Сантехніка”. Знижки на все до 30%*!

Цього тижня у м. Борщів відбудеться відкриття салону “Плитка.Сантехінка” на базі будівельного супермаркету “АРС” (вул. Шухевича, 8). З нагоди відкриття, протягом 11-14 липня діятимуть знижки до 30% на весь асортимент товарів.

Офіційне відкриття пройде 11 липня об 11:00. На гостей чекають:
• запальна музика від dj LoyaV;
• цікаві майстер-класи від торгових марок Vist, Soma Fix, Polimin;
• творча майстерня для діток;
• конкурси та вікторини.

Салон “Плитка. Сантехніка” – унікальний! Тут представлено 28 виставкових інтер’єрів, оздоблених за останніми тенденціями дизайну: стильне поєднання кольорів, дзеркальні вставки, вишукана сантехніка, модні аксесуари. Загалом, у продажі понад 5 000 найменувань колекційної керамічної плитки від провідних виробників України та зарубіжжя. Широкий асортимент матеріалів для фасадного оздоблення: клінкер, гіпсовий та декоративний камінь.

Клієнти салону “Плитка.Сантеніка” можуть також безкоштовно* скористатись послугою 3D дизайну ванних кімнат. Дизайнери вміло підберуть тип, колірну гамму плитки, аксесуари та сантехніку під габарити кімнати та Ваші індивідуальні вподобання.

Салон “Плитка. Сантехніка” запрошує всіх на грандіозне відкриття та шаленні знижки!

*Детальні умови акцій запитуйте у продавців-консультантів.

Переглядів: 2001


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: