Головна » 2019 » Грудень » 14 » Збитки “на Андрея”: мешканці Борщівщини нарікають на парубків-хуліганів

Збитки “на Андрея”: мешканці Борщівщини нарікають на парубків-хуліганів

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1856
Традиція робити збитки у ніч на Андрія, прийшла до нас ще з давніх давен. У всі часи жертвами таких витівок стають господарі, які мають вдома незаміжню дівчину. Але інколи деякі кавалєри переходять межу і такі збитки викликають радше обурення та злість, ніж сміх.

Підтвердженням цього може слугувати ситуація, яка трапилась у ніч на Андрія у селі Горошова, про яку розповіла у групі села місцева мешканка Аня Мироняк‎.

Як ви хлопці не маєте совісті побити браму на Андрея і не доста побити браму а ще послати мою мою маму старшу жінку на х*й що вийшла і казала вам нащо браму побили. Це вас так вчать батьки і вчителі в школі . Може хлопці самі прийдете і признаєтесь та нарівняєте, не хочеться іти до вас та вимагати признання бо я здогадуюсь хто це зробив. Того року була лиш хвіртка пігнута на Йордан і пікарди кидали, а цього року знову пікарди мені попід вікна кидали а хто кидав я знаю бо я бачила виходила до вас а ви ще сміялися. Так що я за браму думаю на вас так само. Хлопці майте совість, прийдіть і нарівняйте. Нехай усі бачать як в нас хлопці неповнолітні стріляють пікардами і на Андрея бють брами людям






А ось таке оголошення з'явилось в групі села Іване-Пусте від Світлани Волотовскої:

Вчора ввечері у нас вкрали хвіртку. Прошу повернути за могорич! тел.0985075191


Переглядів: 1856


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: