Головна » 2019 » Листопад » 7 » Зеленський призначив головним сбушником Тернопільщини скандального Борейчука

Зеленський призначив головним сбушником Тернопільщини скандального Борейчука

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1193
7 листопада президент Володимир Зеленський призначив новим головним сбушником Тернопільської області скандального Юрія Борейчука.

Про те, що Юрій Борейчук очолив управління СБУ у Тернопільській області, йдеться на офіційному сайті глави держави.

Утім, як пише UAportal, посилаючись на журналістку «Радіо свобода» Валерію Єгошину пан Борейчук був героєм її сюжету «Схеми: корупція в деталях». У сюжеті йшлося про корупцію в економічній контррозвідці Служби безпеки України.

Як повідомляють журналісти «Радіо свобода», Юрій Борейчук з 90-х років працює в СБУ. Валерію Єгошину ж обурило те, що за посадовцем є багато проступків, які йому сходили з рук. Зокрема, вона пише, що він оформив дорогий Land Cruiser (біля 70 тисяч доларів) прямо на себе, у дворі управління СБУ паркувався ледь не на середині, та виходив з авто з папочкою СБУ – справжній контррозвідник. «Після цього знайти додаткові підтвердження було легко – за кілька десятків років на службі їх назбиралося вдосталь. І це додало цинізму до заяв СБУ про те, що своїм сюжетом ми могли порушити ЗУ “Про боротьбу з тероризмом” – мовляв, розкрили контррозвідників”, – написала журналістка.

“Вже другий герой моїх сюжетів отримає посаду у “оновленій” Службі безпеки України. Іван Баканов, це точно оновлення? І скільки ще героїв журналістських розслідувань готуються на посади?”, – додала Валерія Єгошина.

Нагадаємо, 1 листопада Володимир Зеленський призначив нового голову ТОДА.

Слово
Переглядів: 1193


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: