Головна » 2020 » Лютий » 16 » ЗЕсправедливість: Борщівщині - 28 мільйонів на дороги, а рідному району Ігоря Сопеля - 100 мільйонів гривень

ЗЕсправедливість: Борщівщині - 28 мільйонів на дороги, а рідному району Ігоря Сопеля - 100 мільйонів гривень

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1733
Новопризначений голова Тернопільської обласної держадміністрації Ігор Сопель виділив на ремонт доріг у своєму "рідному" районі майже 100 млн грн.

З поміж усіх районів області на ремонт доріг місцевого значення найбільшу суму – 94 млн 450 тис. грн – виділили на Гусятинський район, який не є провідним по своїх показниках.

Що цікаво, Борщівський район, який по площі є таким самим, як і Гусятинський район, отримав лишень 28 мільйонів, що вчетверо менше.

Та найбільшу суму отримав Чортківський – 112 млн 550 тис. грн. Зрозуміло, що чималий вклад у таке фінансування зробив член бюджетного комітету парламенту Володимир Гевко. Як подейкують у владних колах, тим самим Ігор Сопель розрахувався з депутатами Тернопільської обласної ради від фракції "Європейська Солідарність" з Чортківщини за голосування по бюджету, який вдалося затвердити лише з другої спроби. Для інформації у фракції ЄС є одразу четверо представників цього краю - Любомир Білик, Василь Вислоцький, Василь Градовий і Володимир Заліщук.

Нагадаємо, що 13 січня на восьмому пленарному засіданні ХІІ сесії Тернопільської обласної ради ухвалили бюджет області-2020, який так і не прийняли у 2019 році. Цьогорічний бюджет дався тернопільським депутатам особливо важко, адже обранцям довелося немало подискутувати, аби нарешті проголосувати за головний документ.
Переглядів: 1733


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: