Головна » 2016 » Жовтень » 18 » Жахи Борщівської райлікарні / Частина 2 (ФОТО)

Жахи Борщівської райлікарні / Частина 2 (ФОТО)

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 9
Переглядів: 2741
Не минуло і дня після публікації матеріалів, які облетіли усю Тернопільщину, шокуючи мешканців не тільки Борщева, а й цілої області, як небайдужі люди вирішили поповнити колекцію шокуючих фото з районної лікарні.

Декому з наших читачів щось в таких публікаціях може не подобатись, хтось може апелювати, що усе більш-менш нормально і головне не якість ремонтів та стан кабінетів і палат, а професіоналізм медиків. Але ж, вибачте, шановні, невдовзі на нас чекають нові вибори і знову деякі політики місцевого розливу будуть обіцяти нам гори-мости, знову будуть приїздити делегації з області і урочисто відкривати відділення, де проводили ремонт 5-6 років і на що було списано колосальні суми з бюджету, а це, між іншим, наші з вами гроші. І ми вкотре наступимо на ті самі граблі...

Можливо, варто просто використовувати "добровільні внески" з користю, а отриману на "Червоний хрест" допомогу не продавати "наліво"?

Туалети терапії







І на завершення хочемо опублікувати лист, який надійшов на адресу редакції за якихось кілька годин до публікації матеріалів від іншого читача.



Від себе хочеться додати, що незважаючи на числені скарги і нарікання, в Борщівській лікарні все ж є люди, які справді чудово займаються своєю роботою, незважаючи на поганеньке фінансування, які народжені рятувати людські життя і роблять це жертовно. Їх не так багато, як того хотілося б, але вони є і це не може не радувати. Як є й ті, для яких здоров'я пацієнта далеко не на першому місці...
Переглядів: 2741


Коментарі

0
9 Іванович   [Материал]
Педагог, ну хватить вже нести дурниці. З ваших слів виходить, що ні про кого писати погано не можна, що краще будемо жити в бруді і мовчки терпіти, що хтось нас обкрадає, тільки би нікого не образити. Давайте всі будем і далі носити хабарі лікарям, вчителям і поліцаям, а потім знову вийдемо на Майдан і будемо кричати, що хочемо в Європу, не хочемо давати хабарі і ненавидемо корупціонерів. Якщо в лікарні є проблема, то нехай керівництво вирішує, і не тільки начальство самої лікарні, а й районне, міське і так далі...

А редакції окреме спасибі, працюйте далі і не слухайте дурнуватих нарікань, на такі здатні тільки плебеї, які звикли сидіти в своїх теплих квартирах - диванні патріоти.

0
7 Педагог   [Материал]
Підтримуємо думку щодо покращення матеріальної бази та співчуваю, що при такому мізерному фінансуванні районної лікарні важко щось робити, бо грошей не достатньо навіть на заробітні плати.
Судячи із двох попередніх статей про медичну галузь, хотілось би дуже прочитати у вашому інтернет-виданні про стан в освітянській та культурній сферах.
Мені дуже прикро, що літо пройшло і нам приходиться в Борщівській ЗОШ І-ІІІст.№ 1 константувати факт неготовності школи до осінньо -зимового періоду при тому. що у відділу освіти були наявні кошти на необхідний ремонт. Думаю, що не тільки наша школа знаходиться в такому стані "готовності" до опалювального сезону. Що стосується культури, то там набагато гірший стан справ.
P.S. Виходячи з вищенаведеного можу зробити висновок, що газета "Звістка" служить одній із політичних сил (СВОБОДА),так, як ведеться направлена робота на керівництво лікарні.Зокрема, ніякої інформації про освіту району. керівництво якої призначалося за погодженням із Свободою, критика не ведеться. Про вкрай занедбаний стан справ освіти району редакцією "Звістка" не ведеться, а культуру взагалі не згадується . Вибори не за горами...

0
8 Sashko   [Материал]
Шановний, Педагог, газета "Звістка" служить громаді міста і Борщівського району. Якщо схвильовані і чимось ображені люди пишуть нам з просьбою висвітлити їхню проблему і чимось допомогти, ми не маємо морального права відмовити. Редакція газети відкрита для кожного, включно і для вас. Тому ми, власне кажучи, не редагуємо коментарів, навіть якщо вони образливого змісту. Якщо у вас є факти, які вказують на некомпетентність чи корумпованість очільника освітянського управління, хто б його не погоджував, ми готові публікувати такі матеріали.

Але, якщо ви хочете просто сидіти тихенько в закутку і час від часу когось звинувачувати, нам з вами не буде про що говорити. Маєте свою громадянську позицію, хочете чимось допомогти оточуючим і самим собі - пишіть нам, давайте факти і зрозумієте, що на рахунок упередженості помилились. Всього доброго і читайте "Звістку".

P.S. І ще, якщо ви уважно слідкуєте за новинами на сайті, то мали б знати, що свого часу ми згадували "свободівського" депутата Лижника, який в порушення процедури запропонував голосувати за опорну школу в Стрілківцях.

0
6 Саша   [Материал]
А разве большая тайна что вся служба в больнице построена на взятках-чего здесь срывать что без бабла нет смысла туда идти,а о хирургах вобще молчу ибо эти живут не хуже американских миллионеров.

0
5 Борщівчанка   [Материал]
Хочу сказати, що в лікарні є хороші спеціалісти і лікарі, яким можна довірити своє життя. Так, вони працюють за скромну зарплатню і дотримуються кодексу справжніх лікарів. Тому усіх порівнювати дуже важко і не потрібно. А от висвітлювати бардак і зубожіння варто 100%, щоб наша влада в першу чергу замислилась над долею лікарні і почала щось робити, а не тільки піаритись під час відкриття якогось одного відділення, яке ремонтували кілька років.

0
4 Оксана   [Материал]
Ага, хочуть зжерти бідненького Прокоповича, а може він наведе порядок спершу в лікарні. Може хватить дерти з людей бабло деяким лікарям-прройдисвітам? Вони на шикарних інормаках катаються, звідки таке бабло? І якщо вже беруть хабарі, то хоча б нормальну лікуйте, від вас же більшого не вимагають а лишень нормально виконувати свої професійні обовязки!!!


1 2 »
Имя *:
Email *:
Код *: