Головна » 2017 » Березень » 12 » Жахлива борщівська вулиця, по якій автомобілю не проїхати (ФОТО)

Жахлива борщівська вулиця, по якій автомобілю не проїхати (ФОТО)

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 4
Переглядів: 3268
Дороги Борщева завжди надавали своєрідного "колориту" нашому місту. Минулого року влада взялась ремонтувати окремі з них, але і сьогодні похвалитись немає чим. І хоча деякі місцеві політикани переконують, що з початком децентралізації і утворенням громади в бюджеті появляться мільйони гривень на ремонти доріг, повірити в це важко.

А ще важче віриться в добросовісність та ретельність дорожників, які будуть виконувати ремонтні роботи, беручи за свої послуги сотні тисяч гривень.

Чого тільки вартує дорога по вулиці Підлісній, яка після зими перетворилась в суцільне місиво болота, щебеню і людських надій.

Як розповів в соціальних мережах Віталій Карабін, вирішивши навідати свого друга з Борщева, він був прикро вражений, натрапивши в нашому привітному містечку на ось таку дорогу, якщо її так можна назвати. У хлопця навіть склалось враження, що він потрапив в найзанедбаніше село, керівництву якого наплювати на своїх мешканців.

Щоб провідати друга, Віталій навіть змушений був розвернути автівку та робити зайве коло, адже проїхати вулицею Підлісною просто неможливо.







Переглядів: 3268


Коментарі

0
4 Анна Гулевата   [Материал]
Шановні дописувачі! Нічого вже не докажете, гроші в землю закопали!!! А на дорозі траншеї полишали.

0
3 Воїн правди   [Материал]
Бармен однієюю рукою дав , другою рукою бармен забрав.

0
2 Світлана   [Материал]
Гетьман правду каже, вони не тілько там відкатали, а ще в кінці року відкатали кошти виділені з податку фізичних осіб на ремонтні роботи в соціально - культурній сфері. Чула, що в Жилинцях, Озерянах замість двохкамерних вікон поставили однокамерні.

0
1 Гетьман   [Материал]
Зовсім недавно для розрізання стрічки пуску води приїзджали народний депутат Олег Барна, голова Тернопільської обласної адміністрації Степан Барна, голова Борщівської райдержадміністрації Людмила Юзьків. На той час керівник міської ради при зустрічі з губернатором просив надати можливість провести роботи по водопроводу власними коштами та силами, при цьому третину з 6 200 000 виділених коштів він гарантував з економити на інші вулиці, але ні голова райдержадміністрації Юзьків Л , ні губернатор не погодилися, проте вишукали фірму , яка в результаті довела це все до такого стану , мабуть міська влада не позволила б зробити відкати такого масштабу. А в результаті ні води, ні дороги. Під тиском керівників міської громади та жителів міста обіцяють усунути недоліки. Будемо надіятися, що обіцянку виконають . Так, що стрічку будуть розрізати знову і цікаво кого на цей раз запрошуть...?

Имя *:
Email *:
Код *: