Головна » 2020 » Квітень » 28 » Жінка з Борщівщини скаржиться на бездіяльність лікаря та боїться, що могла заразитись COVID-19

Жінка з Борщівщини скаржиться на бездіяльність лікаря та боїться, що могла заразитись COVID-19

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 5632
"Хочу розповісти вам про нашого сімейного лікаря Глюту Галину Михайлівну. Почну спочатку. В мене по сусідству проживає самотній старший чоловік після двох інсультів. Вчора йому знадобилася медична допомога. Наша сімейна лікарка викликала швидку навіть не оглянувши його. Медикам швидкої вона сказала, що чоловік сердечник. В той же час, до мене подзвонили з медпункту і попросили зустріти швидку допомогу. Я погодилася, так як розуміла, що чоловік не може сам одягнутися і взутися. "Швидка" приїхала швидко. Оглянули і забрали. А тепер саме цікаве. На даний момент цей чоловік знаходиться в лікарні з підозрою на коронавірус. Тобто, як ви розумієте, п. Глюта Галина Михайлівна не оглянувши хворого, наразила на небезпеку не тільки мене, відправивши до хворого, але і фельдшера та водія швидкої, так як вони приїхали не захищені, бо їхали на виклик до сердечника. До речі, 2 місяці тому цього чоловіка вже забирала "швидка" і як думаєте Глюта Галина Михайлівна була присутня? Ні! Відправляли ми, сусіди. А де була вона і чому вона не виконує свій обов'язок? На даний момент, наскільки мені відомо, вона замітає сліди, говорячи, що на виклик вона приїжджала.",- написала на адресу редакції мешканка села Іванків Наталя Твердохліб.

Крім того, як розповіла жінка, невдовзі після цього інциденту вона зателефонувала в лікарню. І хоча спочатку їй не хотіли надавати інформацію про стан госпіталізованого чоловіка, але після того, як Наталія розповіла, що допомагала працівникам "швидкої", їй підтвердили, що у чоловіка підозрюють інфікування коронавірусом. Після цього вона й звернулась із скаргою на ім'я безпосереднього керівництва сімейної лікарки. У відповідь їй пообіцяли впродовж десяти днів провести внутрішннє розслідування.
Переглядів: 5632


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: