Головна » 2020 » Березень » 13 » Жінки пригощали обідом, а дід Василь не випускав шуфлі з рук: на Борщівщині люди самотужки рятуються від бездоріжжя (ВІДЕО)

Жінки пригощали обідом, а дід Василь не випускав шуфлі з рук: на Борщівщині люди самотужки рятуються від бездоріжжя (ВІДЕО)

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2989
Дороги Борщівщини ніколи не були ідеальними. Але, якщо з року в рік на їх утримання та ремонт не виділяти ні копійки, або виділяти мільйони, щоб "розпиляти" на хитрих схемах, то й не потрібно дивуватись, чому наші дороги в такому жахливому стані.

З початком процесу децентралізації бюджети об'єднаних громад значно зросли, але фінансове покращеня відчули не всі. Тому люди, які по своїй природі є пасіонаріями, намагаються хоча б якось покращити стан справ з відсутністю нормальних доріг в наших селах та містах.

Зокрема, кілька днів тому житель села Цигани оприлюднив відео, в якому він разом з односельчанами щебнюють вулиці рідного села.

Як розповів "Звістці" місцевий активіст Андрій Залевський, який і організував акцію в селі Цигани, уже кілька разів вони звертались до керівництва села і громади, але жодних кроків на зустріч не було. Тому, власне, він і звернувся з проханням допомогти до голови ГО "Рідна Борщівщина" Романа Домітрака, який і оплатив вантажівку щебеню.

За словами Андрія, коли вантажівка привезла щебень, а він разом з кількома односельчанами взялись засипати найбільші ями, місцеві жінки пригощали їх обідами, а дід Василь, якому уже майже 80 років, сам близько 4 тонн щебня розкидав.


Переглядів: 2989


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: