Головна » 2021 » Грудень » 2 » Жителів Борщева труять, щоб згодом рятувати від хвороб?

Жителів Борщева труять, щоб згодом рятувати від хвороб?

27.07.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3723
В редакцію "Звістки" надійшов лист від мешканки міста, в якому вона обурюється діями керівників Борщівської лікарні, які замість того, щоб утилізувати сміття та опале листя, як вимагає того логіка та закон, банально спалюють велетенські купи на території лікарні.

"Рішила прогулятись і подихати свіжим повітрям, бо на дворі гарна погода. Але подихати не получилось, бо кругом смердить і димить. І це завдяки не якимось "господарям" які не хочуть вивезти листя на смітник чи компостувати, а нашим любим начальникам лікарні. Як можна взагалі додуматись до того, щоб палити величезні купи листя щей біля інфекційного відділу, де хворі які не можуть дихати через коронавірус. Як взагалі можна спалювати листя на території лікарні, якщо ви знаєте, наскільки шкідливо це. А потім онкологія, астми, хвороби серця вбивають нас. Дякуємо за то, що травите нас",- написала пані Марія.

Дійсно, маючи відповідний транспорт та працівників, невже варто наражати на небезпеку мешканців міста, які змушені дихати отруйним димом? Чи незначна економія коштів вартує цього?





Переглядів: 3723


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: