Головна » 2021 » Березень » 24 » Жителя Тернопільщини засудили за зґвалтування неповнолітньої доньки товариша

Жителя Тернопільщини засудили за зґвалтування неповнолітньої доньки товариша

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1538
Андрушівський районний суд Житомирської області 17 березня виніс вирок уродженцю Підволочиського району Тернопільщини, який пограбував та зґвалтував неповнолітню дівчину. Чоловіка засудили до 8 років ув’язнення.

Вирок Андрушівського районного суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень оприлюднили 22 березня 2021 року.

Подвійний злочин був скоєний у серпні 2020 року. Чоловік, перебуваючи у нічний час за місцем проживання потерпілої дівчини, надумав відібрати в неї мобільний телефон. А потім – ще й зґвалтувати. Залякавши дитину, він відвів її до громадського туалету, розташованого поруч із колишньою залізничною станцією, де вчинив над нею наругу. Після скоєного чоловік ще й відібрав у потерпілої гроші – 1600 грн.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав та розповів, що перед скоєнням злочину він пиячив у компанії ще з однією особою (батьком потерпілої) біля приміщення залізничної станції, а потім обоє пішли до житлового будинку співчаркувальника. Згодом господар оселі пішов у магазин, а його діти та обвинувачений залишились у квартирі. У цей період часу зловмисник спілкувався зі старшою дочкою господаря квартири. У ході розмови чоловік запропонував неповнолітній статеву близькість та, погрожуючи, повів до занедбаного туалету.

Зазначено, що у вчиненому чоловік розкаявся, вибачився та просив суворо його не карати.

Свої пояснення у суді дала і потерпіла. Вона, зокрема, зазначила, що у час скоєння злочину стосовно неї її мама перебувала у лікарні, а батько вийшов з дому. Дівчина також зазначила, що віддала батьковому знайомому 1600 грн, аби він припинив знущання над нею. На наступний день додому повернулася мама, і дівчина розповіла їй про все, що сталося.

Заслухавши обвинувачено, потерпілу і свідків, суд визнав винним чоловіка у скоєнні злочинів та призначив йому покарання у виді 8 років позбавлення волі.


Субота
Переглядів: 1538


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: