Головна » 2020 » Грудень » 14 » Жителька Борщівщини віддала шахраям 33 тисячі гривень за спасіння дочки

Жителька Борщівщини віддала шахраям 33 тисячі гривень за спасіння дочки

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1224
Жителі Тернопільщини продовжують «попадати на гачок» шахраїв. Черговий випадок трапився у Борщівському районі. Мати аби врятувати дочку перерахувала чималу суму.

До 76-річної жінки зателефонував незнайомець, який представився працівником поліції. Чоловік розповів, що дочка пенсіонерки причетна до бійки, через що їй загрожує кримінальна відповідальність.

Довірлива пенсіонерка повірила шахраю. Псевдо працівник поліції зазначив, що уникнути криміналу можна, якщо заплатити певну суму. Не довго думаючи жителька Борщівського району віддала всі свої заощадження – 33 тисячі гривень, які вона перерахувала на картку шахраю.

Пізніше жінка зателефонувала до дочки та зрозуміла, що її обдурили. Лише після цього пенсіонерка звернулася за допомогою до поліції. Наразі за цим фактом відкрили кримінальне провадження. Триває слідство.

Нагадаємо, на Тернопільщині попереджають про новий вид шахрайства. У месенджері Telegram шахраї стали використовувати новий спосіб обману, за допомогою якого отримують доступ до важливої ​​інформації користувачів.
Переглядів: 1224


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: