Головна » 2019 » Листопад » 18 » Жителька Борщівщини виготовляє стильні прикраси для дівчат

Жителька Борщівщини виготовляє стильні прикраси для дівчат

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1730
Творити красу неймовірно приємно, якщо твориш її для найдорожчих – дітей. Саме такий висновок можна зробити, якщо поспілкуватись з талановитою майстринею Людмилою Ганущак з села Гермаківка Борщівського району.


З шкільних років жінку завжди тягнуло до творчості, одними із улюблених предметів були малювання і трудове навчання. Крім того мама нашої героїні є швеєю із великим стажем і до цієї пори працює по спеціальності, тому з дитинства всіляко допомагала та консультувала доньку під час пошиття платтячок на ляльки. Як і допомагає зараз. За це Людмила дуже вдячна своїй мамі. Вдячна і чоловікові, який всіляко підтримує у бажанні займатись своєю улюбленою справою.


Коли пішла вчитись на вчительку початкових класів, улюбленими парами стали методика викладання малювання та трудового навчання, оскільки там задавали виконання практичних завдань, можна було освоювати щось нове. І сьогодні вона дуже любить вишивати, як нитками, так і бісером. Тому в сім'ї кожен має красиву вишиванку, і не одну.

А виготовляє вона незвичні прикраси – аксесуари на волосся для дівчаток. Займається цим рукоділлям жінка уже кілька років. Хоч потяг до прекрасного у неї був із дитинства, однак розкрився талант майструвати лише після народження дитини.


"Після весілля ми з чоловіком дуже мріяли про донечку, і я все думала, як буде донечка, то почну робити різні прикраси для неї. Та з появою старшого синочка моя мрія нікуди не ділася і я вирішила невідкладати її на потім (гадали, що вже друга точно буде дівчинка) і почала робити заколки, резинки, пов'язки, оскільки, як і кожна мама в декреті, хотіла мати свою справу, яка б приносила невеликий дохід і змогу відволіктись від буденних справ.",-розповідає "Звістці" Людмила.

На створення настільки оригінальних і красивих прикрас Людмила зазвичай витрачає 1-2 дні, хоча з появою другої дитини вільного часу залишається усе меньше.


"Виготовлення прикрас - це якраз та справа, яка мені сильно припала до душі. Мені дуже цікаво спілкуватись з новими людьми, ще більше приємно, якщо скидають фото своєї малечі у моїх прикрасах. Також люблю тішити своїх підписників різноманітними розіграшами. Ви навіть не уявляєте наскільки мені стає приємно, коли якась людина виграє в розіграші, її радість для мене - велика втіха.",- ділиться Людмила.
Переглядів: 1730


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: