Головна » 2018 » Грудень » 3 » Жорстокого вбивцю з Борщева розшукує уся поліція Тернопільщини (ФОТО)

Жорстокого вбивцю з Борщева розшукує уся поліція Тернопільщини (ФОТО)

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 9082
Конфлікт виник 2 грудня. На лінію “102” надійшло повідомлення від мешканки Борщева. Жінка повідомила, що у її помешканні побилися чоловіки.

За словами начальника Борщівського відділення поліції Андрія Свинарчука, підозрюваний впродовж кількох днів вживав спиртні напої та приймав цілодобово гостей. Другого грудня до нього прийшов знайомий. Він, гості, а також колишня дружина та подруга сіли за стіл. В якийсь момент між присутніми виник конфлікт.

Господар помешкання почав наносити тілесні ушкодження двом чоловікам. Одному з потерпілих вдалося втекти. Закрилися в сусідній кімнаті і жінки. А от ще одному гостю перепало найбільше.

Підозрюваний бив його руками та ногами поки той не втратив свідомість. Один з ударів в область голови став летальним.

Після скоєного підозрюваний втік. Його оголосили в розшук. Це – Черлянцев Сергій Олегович, 1982 року народження. Він був одягнений в спортивну шапку сірого кольору, в коротку чорну балонову куртку, спортивні темні штани та кросівки.

Якщо комусь відоме місце перебування розшукуваного, прохання повідомляти за номерами телефонів: (03541) 2-12-45, (068)011-44-68 або на лінію “102”. Анонімність гарантується.

Переглядів: 9082


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: