Головна » 2021 » Квітень » 5 » Знайшовся Сергій Штогун, якого розшукували два тижні! Що трапилося з чоловіком?

Знайшовся Сергій Штогун, якого розшукували два тижні! Що трапилося з чоловіком?

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 5437
Молодого кременчанина шукали всім світом — і родина, і небайдуже люди, і поліція.

Дружина Ілона щиро дякує усім, хто долучився до пошуку. Головне – живий, каже жінка. А з рештою впораються.

— Так, Сергій знайшовся і вже вдома, — дружина Ілона відповіла на дзвінок журналістки "20 хвилин" і ледь стримувала емоції. — Він, Богу дякувати, живий…

Нагадаємо, 30-річного мешканця с. Горинка, що на Кременеччині Сергія Штогуна всім світом шукали понад 10 днів. Чоловік безслідно зник близько 9 ранку, коли був на роботі. Відтоді до пошуків підключились як родина, так і співробітники зниклого та журналісти. Інформації було небагато, дзвінків від небайдужих людей – сотні. Написала дружина Ілона заяву і в поліцію. Щоправда, знайти зниклого вдалось не поліцейським, а родичам.

Що розповідали знайомі


— Нам ще в суботу, 3 квітня, ввечері подзвонили, що бачили його у Тернополі, — пригадала Ілона. — Знаєте, боялись вірити, що це так і все буде добре. Чекали, може, приїде сам додому, якщо бачили живим. А Сергій так і не приїжджав.

Наступного ранку, вдосвіта, родичі поїхали до Тернополя. Чоловіка побачили на автовокзалі. Він був змученим, дуже розгубленим, але живим і здоровим. Вже близько 17.00 його привезли додому. Коли побачив дружину і дітей, обнімав їх і гірко плакав.

Дякую за кожен дзвінок!


— Ми щиро дякуємо усім, хто перейнявся нашою проблемою, нашою бідою, — каже Ілона Штогун.

— Я дякую за кожен дзвінок, повідомлення чи репост у соцмережах про розшук. Щиро вам дякую!

Ілона каже, що Сергій Толком нічого сказати не може – де був, каже, не пам’ятає. Як і що з ним відбувалось весь цей час. Розповів, що частково пригадав, як блукав вулицями. Він знав, що його звуть Сергієм. А от як потрапити додому – ні.

— Головне, що він живий, що його ніхто не бив і не катував, — каже Ілона.

— Так, на це все пішло багато сил, здоров’я і нервів. А з рештою ми впораємося.


Що ж сталось насправді?


Версії, що могло трапитись з чоловіком, були різними. Знайомі зі студентських часів пригадували у коментарях до попередніх матеріалів на «20 хвилин», що Сергій колись завинив чимало грошей під час навчання. Тому, припускали знайомі, він знову міг позичити гроші, а віддавати не мав чим. Родині говорили, що причиною зникнення могла бути залежність від ігроманії та автоматів.

Ще однією версією у родичів була така, що через непорозуміння Сергія вивезли за межі Кременеччини, що він міг був сильно побитим. І дружина навіть через журналістку передавала тим, хто міг утримувати чоловіка, що готова з ними зустрічатись і говорити про повернення боргу. Лишень би з Сергієм все було гаразд. Яка з версій підтвердилась і що сталось насправді – нам поки невідомо. Адже родичі про це категорично відмовляються говорити. Проте, як на нашу думку, й справді найголовнішим залишається те, що чоловік вже вдома – живий і здоровий.
Переглядів: 5437


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: