Головна » 2020 » Грудень » 19 » «Зраджена коаліція»: За яку справедливість боряться в Мельнице-Подільській громаді?

«Зраджена коаліція»: За яку справедливість боряться в Мельнице-Подільській громаді?

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2660
Політика – брудна річ. Особливо, якщо нею займаються люди, які у багатьох асоціюються з земельними скандалами, вирішенням виключно власних кадрових питань, підкилимними інтригами та шаленою тягою до бюджетних грошей. А якщо вони ще й талановиті маніпулятори, які завдяки цій самій політиці збагачуються десятки років, то й поготів.


Урочисто та пафосно заявляючи про утворення коаліції, яка, як щиро переконував громадськість Мельнице-Подільської ОТГ лідер партії «Європейська Солідарність» Зіновій Тимків, буде боротись за добробут мешканців громади, схоже, забув про свої обіцянки відразу після початку сесійного засідання. Він забув, а його однопартійці відверто підтримали усі ініціативи селищного голови та його прибічників, зрадивши тих, з ким ще учора підписували договори.

«Іуди теж навчилися носити хрести.»,- Станіслав Єжи ЛЄЦ


Ціна зради – посади в апараті селищної ради та її виконкомі, можливість зберегти для себе та своїх близьких керівні посади, високі зарплати та премії.Про те, що не все так просто і коаліція існує радше на папері, оприлюдненому Зіновієм Тимківим, а не в сесійній залі, стало зрозуміло відразу після того, як в таємному голосуванні за представника коаліції Михайла Пилипця проголосувало лишень 12 депутатів. Цей факт став яскравим підтвердженням того, що хтось зрадив і пішов на таємну співпрацю з владою заради власних інтересів.

Згодом усі присутні стали свідками того, що єдиними, хто в ключових питаннях став вірними союзниками діючої влади і без чиїх голосів Володимиру Боднарчуку не вдалося б досягти потрібного йому результату, стали саме представники партії Петра Порошенка. Саме завдяки голосам Надії Кугаївської та Ольги Криворучко представники влади руками перебіжчиків практично похоронили усе те добре, заради чого була створена коаліція.


Підтвердженням тісної співпраці та банального пристосуванства стала досить несподівана заява, яку зробив сам лідер місцевої «Євросолідарності» Зіновій Тимків. Коли його люди в таємному режимі не проголосували за кандидатуру Михайла Пилипця, якого вони усі напередодні узгодили, місцевий політик несподівано для всіх запропонував підтримати на цю посаду кандидатуру Ольги Білоус, яка є яскравою представницею провладної партії та усіма голосуваннями підтримує Володимира Боднарчука та свою політичну шефиню Марію Підгірняк. За словами місцевих активістів, така відверта провладна позиція Зіновія Тимків стала для багатьох шоком і розчаруванням.

Саме після цього стало зрозуміло, що публічні заяви про утворення депутатської групи та гучні обіцянки представників «Європейської Солідарності» були потрібні їм виключно для того, щоб дорожче продати себе та свої голоси. А уся так критика та опозиційна риторика, з якою йшли на вибори підлеглі Петра Порошенка і які так щедро обіцяли служити громаді, а не владі, виявились лишень ширмою.

«Зрада - така ж невід'ємна частина політики, як кинджал - озброєння.»,- сказав колись французький письменник та громадський діяч Віктор Гюго.


Сесія, яка відбулась кілька днів тому, стала чудовим підтвердженням того, що для багатьох місцевих політиків на першому місці власні амбіції та інтереси, хороші зарплати та можливість знову розпоряджатись бюджетними коштами, посадами та землею.
Переглядів: 2660


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: