Головна » 2017 » Січень » 1 » "Звістка" щиро вітає читачів з Новим роком!

"Звістка" щиро вітає читачів з Новим роком!

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 13
Переглядів: 1829
Редакція "Звістки" щиро вітає кожного з вас з прийдешнім Новим роком.

Ми щиро зичимо вам щастя і любові, бажаємо сповнення заповітних мрій і злагоди. Віримо і сподіваємось, що для кожного з нас наступний рік стане ще більш успішним і щасливим, що попереду на нас з вами будуть чекати нові злети і досягнення.

Бажаємо любові та миру, порозуміння та міцного здоров'я.

Разом ми були свідками буремних подій та потрясінь, які залишаються в минулому році. Хочеться вірити, що прийдешній 2017-й рік принесе такий довгоочікуваний мир і щастя.

Переглядів: 1829


Коментарі

0
13 Імя...   [Материал]
ЦИТУЮ: " Наталія Яворська Нагадили собі...Закон дає час до 11 січня... депутати його(час) використовують."

то що кому непонятно? людина,що не ясно?все по закону.Не верещіть,ніхто нічого не порушив.Патріоти,блін.Всі за народ думають.Ви,писаки,дайте відповідь собі найперше-ви щось зробили для народу?ото ж то....

0
12 Людина   [Материал]
Я пане "Імя" не бютівець. До роботи всім депутатам і голові бажаю братися , а не стогнати хто кращий а хто гірший. А на даний час видно хто чого хотів від виборів. Обралися депутатами ідіть і працюйте. Чи може якщо не при першій посаді, то й інтерес пропав. Якщо не цікаво, то здавайте мандати яких ще не отримали. Людям "надоїла" ваша гризня. І повірте, що терпіти цього довго не схочуть ні міські, ні сільські жителі!!!

0
11 Імя...   [Материал]
Ну збирали з студентів по 5 грн. Закупили за ці гроші прикраси. Цього року взяли й знову почепили прикраси, нові докупили, гроші вже не збирали, правда і прикраси не попали, все на місці... А де не збирають зараз гроші???? Де????? В школах ярмарки, мами печуть, діти продають, гроші забирають - куди???? на що???? йдеш в лікарню - попісяв, аналіз хочеш зробити, плати...в кожному кабінеті скриньки ручної роботи - благодійні внески.... хочеш щоб за тебе священник проагітував - теж плати - 5000....правда ж, шановні бютівці-переможці? так що платимо всі і всюди...от тільки сума різниться - від 5 гривен до 5000......

0
10 Ольга   [Материал]
А ЩО ТЕПЕР ЗАДУРНО,"ЛЮДИНО"?

0
9 Людина   [Материал]
Ну те, що не світила ялинка і неналежно відбулося святкування, відповідальність насамперед міської ради, також і адміністрації і ради.
Новообраний голова і депутати ще не вступили в свої повноваження, так що вони тут ні дочого. Я думаю, що новообраний голова знає. що робити з владою.
А тепер на рахунок краси під коледжом. Минулого року на ту красу збирали гроші з всіх студентів. Дуже добре бути великим господарем, коли є з кого збирати гроші.


1 2 3 »
Имя *:
Email *:
Код *: