Головна » 2022 » Січень » 26 » 4,5 мільйона гривень за рік заробила фірма сина мера Борщева Ігоря Чопика

4,5 мільйона гривень за рік заробила фірма сина мера Борщева Ігоря Чопика

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2952
"Чи любите ви театр так, як люблю його я, тобто всіма силами душі вашої...". Приблизно так освідчувався в коханні мистецтву сцени відомий театральний критик та шовініст позаминулого століття Віссаріон Бєлінський. Саме так, але трішки перефразувавши цей знаменитий та глибоко філософський вислів, міг би сформулювати власну любов та тягу до фруктів та бюджетних грошей депутат та син міського голови Борщева Володимир Чопик.

Освоївшись в будівельному бізнесі, коли Ігор Чопик був одним з найвпливовіших представників партії "Батьківщина" в Борщівському районі та депутатом районної ради, син містечкового політика Володимир Чопик зміг за кілька років стати головним будівельником громади, а фірма "ЗАХІДСЕРВІС-АГРОБУД", заснована сімейством Чопиків та їхніх близьких друзів Герег почала заробляти мільйони гривень.

Зареєстроване на початку 2018 року приватне підприємство "ЗАХІДСЕРВІС-АГРОБУД" за два роки заробило 5,5 мільйона гривень, виконуючи практично усі ремонтні та будівельні роботи в межах Борщівської громади. Але справжній розквіт починається наприкінці 2020 року, коли Ігор Чопик стає міським головою і ледь не в ручному режимі розприділяє усі ласі проєкти та роботи, левова частки яких дістається фірмі сина. Лишень за минулий рік, відколи Ігор Чопик опинився в кабінеті міського голови, а його син Володимир став депутатом міської ради від партії "Батьківщина", фірма "ЗАХІДСЕРВІС-АГРОБУД" заробила більше 4,5 мільйона гривень на будівельних роботах в Борщівській громаді. Загалом же сума виграних тендерів перевалила за 10 мільйонів гривень. Що це: везіння, професіоналізм чи банальний грабунок громади?

Доволі цікаво, що ставши депутатом міської ради, Володимир Чопик вирішив вийти з засновників будівельної фірми. Ймовірно, зроблено це було у передчутті того, що ось-ось усі бюджетні підряди буде вигравати власна "корпорація", а тому не потрібно зайвий раз світитися перед журналістами та аудиторами. Однак, геніальний конспірологічний план потерпів фіаско. І тут ми згадуємо любов до фруктів. Маючи чималий яблуневий сад, а відповідно і врожай, Володимир Чопик вирішив зайняти ще одну бізнесову нішу - продаж яблук різних сортів. Для потенційних покупців депутат міської ради та син міського голови вказав власний номер мобільного телефону. Аналогічний номер вказано і в якості контактного у фірми "ЗАХІДСЕРВІС-АГРОБУД". Цікаво, вийшовши спеціально з засновників підприємства, міський депутат від "Батьківщини" забув змінити контактну інформацію, цим самим підтвердивши фіктивність таких змін.



Переглядів: 2952


Коментарі

0
1 Аліна   [Материал]
Які сволочі. Це не люди а грабіжники з широкої дороги. Ніяк не нажеруться людськими грошима. Що Чопики, що сєлський , що Ярема злодії

Имя *:
Email *:
Код *: