Головна » 2021 » Квітень » 9 » Байдужість чи безгуздість: в громаді на Борщівщині дітей позбавили можливості займатися спортом та рости здоровими?

Байдужість чи безгуздість: в громаді на Борщівщині дітей позбавили можливості займатися спортом та рости здоровими?

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 11
Переглядів: 5079
Сучасні політики та управлінці, які звикли на публіці демонструвати любов до дітей, уміють позувати перед об'єктивами фотокамер та вправляються в словоблудстві, часто не здатні усвідомити, що саме турбота про підростаюче покоління - пріоритет для будь-якої влади.

Схоже, що для керівництва Більче-Золотецької громади в пріоритеті деякі інші питання. Адже не минуло і двох місяців після грандіозного відкриття секції кікбоксингу для дітей, на яку завітали голова громади Галина Огородник та місцевий феодал і багатій Володимир Іванишин, як стало відомо, що секція припиняє своє існування.

Про це стало відомо з допису відомого тренера Ігоря Задвірного, який, власне і був ініціатором відкриття секції:

"Хочу вибачитись перед десятками батьків та дітьми Більче-Золотецької громади, які відвідували мої тренування і з якими мені було дуже приємно працювати. Нажаль так склалося, що наша спортивна секція закривається, хоч дуже хотілось, щоб в громаді підростали майбутні чемпіони, а діти росли здоровими і сильними. Але не склалося... жаль, що ні запрошення чемпіонів України на відкриття, ні десятки бажаючих дітей займатись спортом , які відвідували тренування, не гзмогли змусити керівництво громади хоч трохи докластись до розвитку спорту. Зі свого боку я робив що міг, але після ігнорування моїх дзвінків, зрозумів що всі старання були марними. І тут питання не стільки в фінансовій підтримці, а в першу чергу в людському ставленні. Бо якщо для керівництва Більче-Золотецької громади піар на першому місці, а підтримка закінчується зразу після фотосесії з дітьми і чемпіонами України, то для мене такі заняття дещо більше. Елементарна підтримка з боку влади чи мінімальне сприяння варті затрачених зусиль. Але зіштовхнувшись на самих початках з впертим ігноруванням, розумію, що далі було б ще гірше. Тому дякую всім і хочеться вірити, що в майбутньому, коли керівники зрозуміють, що спорт важливий і потрібний, нам вдасться створити секцію, якою будемо гордитись .",- йдеться у дописі.


З допису тренера, вихованці якого неодноразово досягали спортивних вершин і демонстрували вражаючі результати, стає зрозуміло, що саме байдуже ставлення керівників громади до функціонування секції, стало вирішальним у питанні закриття секції.

А ще недавно, можновладці так мило позували разом зі щасливими дітьми та тренерами, дякували та тішилися знайомству з чемпіонами.


До слова, Ігор Задвірний уже кілька років очолює секцію кікбоксингу в селі Шупарка, де тренує десятки місцевих дітей. Крім того, Ігор є ветераном російсько-української війни.
Переглядів: 5079


Коментарі

0
11 Ромко   [Материал]
Так секція працює чи ні? Поясніть нормально? Будь ласка

0
10 Оля   [Материал]
Так, дійсно, де пропадає бюджет( в нас ще ж є люди які ним розпоряджаються) нехай би зовсім трохи дітям виділили...
Дітей справді жалко, але хочеться щоб тренер дав пояснення, чому не діє секція
Тому що батьки дітей не заперечують факт про її закриття.

0
9 Інна   [Материал]
Спортсмени! Вибачте, якщо когось обідила, але справді дуже шкода дітей, вони заслужили бути щасливими! Потрібно щоб всім дітям було комфортно рости і розвиватися, а не тільки вашим! Колись фінансування було і на футбол і на інші секції, а тепер немає, дивно....
діти це наше продовження, скоро з нашого села всі потікають бо тут ні розвитку ні поваги немає до людей немає, дуже сумно

0
8 Інна   [Материал]
В цьому випадку мені щиро шкода дітей! Які вони всі щасливі на тих фото!!!! Футбол в дітей забрали, це також забрали. Ви пропонуєте їм іти в парк і пиво пити у вільний час?? Ви забираєте в них заняття! А потім всі говорять що молодь погана, а яким їм ще бути? Та за часів коли вас ще не було був і футбол, і танці, і дискотеки, а тепер немає нічого, тільки фото показові....Не вистачає фінансування? Справді? Ми всі прекрасно знаємо ваші статки!!!!!!
Зі всієї поваги до вас, не затоплюйте нашу молодь! Бо наступного разу вибирати будуть вони! Юні талановиті спорсмени!!!!

0
7 тотенхем   [Материал]
Більчецька головиха дуже скандальна баба. іванишин її поміг стати на посаду.була непримітнов землемірков. а зараз запаніла. повна срака гонору. але пернути без іванишина не може


1 2 3 »
Имя *:
Email *:
Код *: