Головна » 2017 » Квітень » 4 » Бандити катували борщівського бізнесмена, щоб відібрати гроші

Бандити катували борщівського бізнесмена, щоб відібрати гроші

01.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 9
Переглядів: 5763
Цієї ночі четверо невідомих вчинили розбійний напад на відомого борщівського підприємця. Потерпілий з травмами та тілесними ушкодженнями госпіталізований до реанімаційного відділення Борщівської ЦРКЛ.

Зі слів 58-річного підприємця, близько другої години ночі четверо невідомих чоловіків в масках увірвались в його помешкання, застосовуючи силу та вимагаючи віддати грошові кошти. Щоб господар будинку був більш зговірливим і не чинив опору, злочинці вдались до тортур. Катування принесли результат і невдовзі розбійники з круглою сумою грошей зникли у невідомому напрямку.

Як розповіли в поліції, на місці злочину працюють кращі криміналісти на слідчі з району та області, які сподіваються вийти на слід ймовірних злочинців.
Переглядів: 5763


Коментарі

0
9 Житель міста   [Материал]
До того хто написав "респект". Падлюка ти! Прочитавши твій коментар неважко здогадатись твоє ім'я. Але знай, що все зло, яке ти робиш і бажаєш людям повернеться до тебе і твоїх дітей.

0
8 Святінський   [Материал]
Цей мужик нормальна людина і мені шкода що з ним таке сталось,а люди які кажуть що добре що так сталось і що він гроші не чесно заробив, Най позатикають морди він заробив головою, а якщо би він сидів під під'їздом і пив пиво то Немав би нічого

0
7 Таня   [Материал]
Навіть звірі не поводили б себе так жорстоко, як ці нелюди! Задля грошей душу готові продати, якщо вона в них звісно є...
Людина не заслуговує на такі тортури, особливо така гідна і добра, як постраждалий.
А особі (пробачте, людиною вас назвати не можу) яка пише такі слова як "респект пацанам і т.д." можу лише поспівчувати, опускатися до вашого рівня і писати вам образливі слова не варто, життя вас й без того вже покарало безсердечністтю.

0
6 зінарко   [Материал]
Хуєвий ти педераст той що каже респект!!! Щоб тебе чмошника спіткало те саме! Бидло ти хохляцьке!!!

0
5 Ольга   [Материал]
Перш ніж, писати такі коментарі, зробіть хоч соту частину того, що зробив цей ЧОЛОВІК. В час великого посту помоліться краще за ближнього свого


1 2 »
Имя *:
Email *:
Код *: