Головна » 2019 » Травень » 23 » Борщів'ян запрошують на обговорення найважливішого документу громади

Борщів'ян запрошують на обговорення найважливішого документу громади

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1597
Борщів уже не одне десятиліття живе по старому генеральному плану міста, розробленому ще в часи існування Радянського Союзу. І от, нарешті, у міського голови Івана Кобилянського та депутатів міської ради знайшлась політична воля, щоб розробити та впровадити в життя новий генеральний план Борщева. І якщо у попередників банально не доходили руки до настільки необхідних рішень, то сьогодні появився реальний шанс навести лад у цьому питанні.

Сьогодні один з керівників ВО "Свобода" в Борщівському краї Андрій Данилевич звернувся до громадських активістів, учасників АТО та жителів міста з проханням прийти на обговорення генерального плану, який в майбутньому буде регулювати усі процеси у сфері будівництва, землекористування та встановить напрямки і межі територіального розвитку Борщева.

"ВО «Свобода» в Борщівському районі запрошує громадських активістів, учасників російсько-української війни, небайдужих мешканців Борщева, якій переймаються долею рідного міста, прийти на громадське обговорення Генерального плану м. Борщева, яке відбудуться 29 травня 2019 року 14.00 год. в м. Борщеві на вул. Січових Стрільців,1 , приміщення Борщівської школи мистецтв.

Не перший рік виступаючи за розроблення настільки важливого і вкрай необхідного для міста документу, ми нарешті маємо можливість без акцій та запеклої боротьби вирішити, яким має бути наше місто і в якому напрямку має розвиватись. Дуже хотілось би, щоб і голова громади Іван Кобилянський, і депутати міської ради, взяли до уваги усі пропозиції громадськості. В свою чергу ми, «свободівці», готові відстоювати інтереси борщів’ян і будемо підтримувати усі актуальні і необхідні для міста пропозиції.

З повагою і щирим бажанням змін, депутат Борщівської районної ради від ВО «Свобода» Андрій Данилевич.
",- йдеться в дописі на офіційній сторінці партії в Фейсбуці.

Переглядів: 1597


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: