Головна » 2019 » Травень » 23

Мешканець Борщівщини спочатку вкрав вудочки, а згодом приперся з ними на ставок обкраденого господаря

23.05.2019
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1455
Про крадіжку риболовецького спорядження поліцейських Борщівщини повідомив житель Хмельницької області. Чоловік не стерпів нахабства крадія, котрий спочатку поцупив у нього вудочки, а згодом прийшов ними рибалити на орендований хмельничанином ставок.

Борщів'ян запрошують на обговорення найважливішого документу громади

23.05.2019
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1605
Борщів уже не одне десятиліття живе по старому генеральному плану міста, розробленому ще в часи існування Радянського Союзу. І от, нарешті, у міського голови Івана Кобилянського та депутатів міської ради знайшлась політична воля, щоб розробити та впровадити в життя новий генеральний план Борщева. І якщо у попередників банально не доходили руки до настільки необхідних рішень, то сьогодні появився реальний шанс навести лад у цьому питанні.

День Героїв: колишній мер Борщева рятував повстанців та боровся за вільну Україну

23.05.2019
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1322
Степан Фридрак - колишній мер Борщева та відомий в краї громадський діяч. Але не всі знають, що в юні роки Степан вступив до лав ОУН та був зв'язковим націоналістичної організації, яка боролась проти фашистів та комуністів-загарбників, воювала за волю українського народу та звільнення від радянських пут. Отримавши псевдо "Сметана", він в 1945 році прийняв присягу ОУН та розпочав свій власний тернистий шлях до незалежності України.

Вчителька та школярки з Борщівщини зняли кавер на хіт "Плакала" (відео)

23.05.2019
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3585
Дві школярки з невеличкого села Білівці, що на Борщівщині, неперевершено та оригінально виконали відому пісню гурту KAZKA.