Головна » 2020 » Серпень » 21 » Борщівська лікарня витратила найбільше коштів на боротьбу з COVID-19 серед інших районних лікарень

Борщівська лікарня витратила найбільше коштів на боротьбу з COVID-19 серед інших районних лікарень

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 4099
Протягом березня-червня установи Тернопільської області здійснили закупівель на майже 67,5 млн грн для подолання COVID-19. Це менше, ніж у Чернівецькій, Закарпатській та Львівській областях і майже так само, як в Івано-Франківську, однак знову ж таки менше.

Лідером за сумою замовлень є Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги, а найбільшим підрядником виявилась київська фірма «Медхолдінг». Однак лікарні також отримували благодійну допомогу, згідно з даними YouControl, у Тернопільській області, на суму близько 28 млн грн.

Лідери витрат

Протягом періоду, який ми аналізували, беззаперечним лідером за сумою замовлень є Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги, яка опублікувала договорів на понад 16 млн грн. Лікарня входить до переліку 18 медзакладів, які приймають хворих на коронавірус в області. Причому з усіх угод лікарня розірвала лише одну, сума якої не перевищувала 150 тис. грн.

Левову частку замовлень лікарні, а це 9,9 млн грн, поділили між собою чотири компанії, і всі вони постачали дороговартісне обладнання.

Закупівлі, здійснені за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби.

До переліку медичних закладів, які витратили найбільше коштів на оснащення та боротьбу з коронавірусом, потрапила і Борщівська района лікарня, поступившись лишень тернопільським установам, як от Тернопільська лікарня швидкої допомоги, а також Монастириській районній лікарні, яка на початку пандемії опинилась у вкрай скрутному становищі через спалах коронавірусу в районі.

(клікнути на зображення, щоб збільшити)


Більше того, Борщівська района лікарня витратила на боротьбу з COVID-19 більше навіть, ніж Тернопільська центральна районна лікарня та Тернопільський регіональний фтизіопульмонологічний медичний центр.

Не варто забувати і про те, що на початку епідемії місцеві меценати та благодійники також не залишились осторонь і фонди медичного закладу повонили не тільки засоби захисту, а й дороговартісне обладнання, призначене для порятунку людей.

НашіГроші
Переглядів: 4099


Коментарі

0
1 Антон   [Материал]
Ахахахахахаах

Имя *:
Email *:
Код *: