Головна » 2016 » Листопад » 13 » Борщівська "Свобода" висунула на голову громади Христину Яворську

Борщівська "Свобода" висунула на голову громади Христину Яворську

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 5
Переглядів: 2670
В той час, коли більшість політичних партій уже визначились з ймовірними кандидатами на посаду голови Борщівської об'єднаної громади, місцеві "свободівці" довгий час вагались на рахунок того, хто ж має повести їх на майбутні вибори. І от цими днями партійці Тягнибока прийняли рішення делегувати на вибори доньку померлого волонтера та відомого "свободівця" - Христину Яворську.

І якщо довкола кандидатури на голову громади суперечок у більшості представників партії не виникло, то, як нам стало відомо з власних джерел, деякі члени партії налаштовані доволі скептично стосовно того, хто має очолити список кандидатів в депутати.

Як нам відомо, на сьогоднішній день питання залишається неврегульованим і попереду на "свободівців" чекають не менш бурхливі обговорення та дебати, а можливо і скандали всередині самої парторганізації, яка до останнього часу вважалась самою монолітною на теренах Борщівщини.

Переглядів: 2670


Коментарі

0
5 Маруся   [Материал]
Дивлячись на перше фото наштовхуюсь на думку про те, що забувши про скорботу за рідним батьком, основою життя є політична налаштованість та прагнення змінити життя на краще. Можливо і варто зробити правильний вибір в користь делегованого кандидата...

0
4 Маруся   [Материал]
Дивлячись на перше фото, наштовхуюсь на думку про те, що забувши про скорботу за рідним батьком, основою життя є політична налаштованість та прагнення змінити життя на краще. Можливо і варто зробити правильний вибір в користь делегованого кандидата...

0
3 Галина Ковбель   [Материал]
З повагою відносилась до покійно нині волонтера, свободівця Володимира Яворського, світла йому пам’ять! На сьогоднішній день цього не можу сказати про його дружину та дочку Христину Яворську. Христина ще дуже молода, і їй потрібно ще дуже багато попрацювати на окрузі, для того щоб отримати довіру виборця, а не прикриватися чужими іменами та фотографіями. Серед «свободівців» є чимало авторитетних людей, які вже отримали довіру борщів’ян та могли б очолити список від ВО «Свобода».
Автора «Звістки» ДУЖЕ ПРОШУ не використовувати мої фото для піару інших осіб. З повагою, ГАЛИНА КОВБЕЛЬ.

0
2 Марія   [Материал]
А я думала що Свобода Галю висуне, вона вже має відповідний досвід керівництва містом то й з громадою може справитись, напевне вона очолить список депутатів Свободи.

0
1 Марія Держслужовець   [Материал]
Христинка молодець! ЇЇ підтримує тільки Свобода, а й багато інших партій, організацій і простих виборців

Имя *:
Email *:
Код *: