Головна » 2017 » Березень » 3 » Борщівські депутати підтримали торгівельну блокаду і звернулись до Президента

Борщівські депутати підтримали торгівельну блокаду і звернулись до Президента

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 13
Переглядів: 2461
Сьогоднішня сесія Борщівської міської ради виявилась напрочуд плідною і емоційною. Одним з небагатьох питань, яке не викликало дискусій та суперечок серед обранців, стало запропоноване представниками партії "Свобода" звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо підтримки торгівельної блокади тимчасово окупованих територій України.

Між іншим, за це рішення голосували депутати від БПП та "радикали", вище партійне керівництво яких виступає категорично проти діяльності блокувальників.

Відповідне звернення оприлюднила на власній сторінці голова фракції ВО "Свобода" в міській раді Борщева Христина Яворська.





Переглядів: 2461


Коментарі

0
13 Степовий   [Материал]
Коли будете їсти ковбасу та пити горілку то незабудьте хрестики познімати а може кому і труси.А ще почепіть портрет Путіна та триколор вивісить бо є багато таких серед вас що про це мріють.

0
12 Іван   [Материал]
Піст то піст але коли кожен день гинуть наші воїни за Україну а ми разом з кацапами будемо святкувати це ганебне свято шлюх то як це можна назвати ? Вас би в ті окопи хоч на одну годину під кулі та снаряди рашистів.

0
11 Галина Іванівна   [Материал]
Особисто я не вважаю комуністичне свято 8 березня українським святом і по історії дійсно його вперше в Німеччині 8 березня 1919 року започаткували повії.

0
10 Імя...   [Материал]
Але ж життя триває! Піди до квіткового магазину 7 березня,подивися-там подарунки і квіти куплятимуть тільки для педагогів 3 школи?тобі ніхто не купить?Ти,"ім,я",ти робила мою роботу?ти знаєш ,які ті мої гроші? от що найбільше пече,що спокою не дає-зарплата наша.....Боже,Боже,поз,їдали би одне одного.....Чим же ви так допекли,Іване Васильовичу!чого ж нас-Вас і ваш колектив- так ненавидять?

0
9 Імя...   [Материал]
В країні війна.В країні біда. Сум і сльози. Піст. А серед педагогів 3 школи зустріч весни. Гарного вам свята учителі! Зарплати ім ще більше підніміть!


1 2 3 »
Имя *:
Email *:
Код *: