Головна » 2018 » Липень » 26 » Борщівський РЕМ нищить унікальну природу, щоб зекономити?

Борщівський РЕМ нищить унікальну природу, щоб зекономити?

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2040
Жителі мальовничих сіл Борщівщини обурюються діями місцевих енергетиків, які, схоже на те, перейшли на новий рівень технічного прогресу та взяли на озброєння новітні методи електрифікації сіл.

При цьому звичайні люди не розуміють, чому в час, коли тарифи постійно зростають і за електроенергію доводиться платити усе більше та більше, РЕМ не в змозі встановити бетонні електроопори.

"Так РЕМ економить на стовпах. Новий екскурсійний тур пропонують жителі с.Трубчин. Поруч мальовнича природа, заповідна зона Силурійського періоду, Дністровський каньон, чиста прибережна зона для відпочинку, і унікальне явище природи - народження нового електричного стовпа. Ласково ЗАПРОШУЄМО усіх бажаючих.",- написала на адресу редакції Галина Гордійчук.



Переглядів: 2040


Коментарі

0
1 Даник Михайло   [Материал]
Запросіть "зелених", нехай трохи ПОПРАЦЮЮТЬ в районі. Щось нічого не чути за них (може - й за кордонами ). Бо про всяких голубих чи фіолетових - нещодавно, до потопу в Києві - було чутно. Чомусь всякої гидоти наплодилося на Україні, а НОРМАЛЬНИХ ГРОМАДЯН, чесних, відкритих і не користолюбців - все менше ?  Га, чому ? Світ такий ?

Имя *:
Email *:
Код *: