Головна » 2020 » Серпень » 7 » Борщівський спиртзавод виставлять на продаж

Борщівський спиртзавод виставлять на продаж

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 3885
На сайті Укрспирту з'явилася інформація про продаж спиртових заводій. У переліку є 9 підприємств з Тернопільщини.

«Зараз ми готуємо до приватизації спиртзаводи — сумарно їх 78 у всій країні. На початку осені пройдуть перші аукціони з спиртозаводами. Стартові ціни будуть сформовані на рівні балансових вартостей. Але з точки зору ринку це будуть цікаві ціни. Рівний доступ мають як українські, так і зарубіжні інвестори. Ми сподіваємося, що приватизація спиртозаводів збільшить експортний потенціал України, тому що потужностей з виробництва спирту є більше, ніж Україна може спожити», — заявив заступник голови Фонду держмайна Тарас Єлейко.

За словами чиновника зараз спиртовий завод купувати вигідно, бо:

Скасована державна монополія на спирт
Будувати нові заводи можна буде лише з середини 2021 року
Супер вигідна ціна
Висока рентабельність бізнесу
Можливість створення вертикально інтегрованої структури (для лікеро-горілчаної та фармацевтичної промисловості)

Так, на Тернопільщині з молотка підуть : Залозецький спиртовий завод, Кобиловолоцький спиртовий завод, Козлівський спиртовий завод, Марилівський спиртовий завод, Борщівський спиртовий завод, Мишковицький спиртовий завод, Новосілківський спиртовий завод, Хоростківський спиртовий завод, Ковалівський спиртовий завод.
Переглядів: 3885


Коментарі

0
1 Ігор   [Материал]
Ілюзії... Ніхто, в умовах такої кризи, їх купувати не буде. Хіба на металобрухт. Таке майно вигідне лишень коли вони нічийне - тобто державне і ніхто по суті за нього відповідальності не несе. Мафія вже все поділила і повірте, вона теж не хоче власності на такі засоби виробництва. Хтось, щось купить 1, 2, 3... решта 80% завалиться. https://biz.liga.net/ekonomika/all/novosti/pervye-razresheniya-na-proizvodstvo-spirta-poluchili-tri-gospredpriyatiya-bankrota
От приклад державних заводів, які нібито зробили банкротами. Хто ви думаєте взяв вже ліцензії? Звичайно мафія. Вона там була присутня і дальше заправляє. В умовах дилетантської влади вона сильна, як ніколи. І звичайно це все є і буде нелегальне виробництво. Ідемо на дно.

Имя *:
Email *:
Код *: