Головна » 2019 » Вересень » 11 » Чи зміниться влада в Борщівському районі?

Чи зміниться влада в Борщівському районі?

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 3
Переглядів: 2885
Поки у стінах Верховної Ради тривають політичні баталії і новоспечені депутати "штампують" закони у шаленому ритмі, часто навіть не розуміючи суті цих самих законів, на місцях усі перебувають у тривожному очікуванні. Адже зміни, про які так гучно і довго розповідали керівники "Слуги народу" у період виборчих перегонів, чомусь затягуються.

Наскільки відомо редакції "Звістки", призначення керівництва Борщівської районної державної адміністрації, яку уже три місяці очолює виконуючий обов'язки голови Віктор Голубець, відбудеться лишень після призначення нового керівника Тернопільської ОДА., яке має відбутись у найближчі 2 тижні.

Увесь цей час ті, хто впродовж кількох років вірно служили Петру Порошенку та братам Барнам, будуть і далі керувати районом. Більше того, як нам стало відомо, цілком ймовірним є варіант, що уже згадуваний Віктор Голубець, який не тільки боровся за посаду керівника Борщівської ОТГ під стягами партії "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ", а й був помічником екс-нардепа Олега Барни, може залишитись на своїй високій посаді.

Аналогічна ситуація і з іншим помічником Олега Барни Олександром Степовим, який також працює на керівній посаді в Борщівській РДА. Досвідчених чиновників з команди Петра Порошенка можуть залишити на невизначений термін для того, щоб вони всіляко допомагали уже новій владі.

Кадровий голод, з яким зіштовхнулась партія "Слуга народу", змушує приймати до своїх лав перебіжчиків з різних політичних таборів. Борщівський район в цьому зовсім не вийняток. Адже жодних нових обличь в партії, яка асоціює себе зі змінами та кардинальними перетвореннями, ми не побачили. Тут і мало кому відомі активісти з партії Міхо Саакашвілі, екс-партійці "Самопомочі", вчорашні приятелі Олега Барни і навіть люди, які тривалий час називали себе націоналістами, але раптом стали прихильниками лібертаріанства, намагаючись застрибнути в останній вагон і погрітись в променях слави Володимира Зеленського.

"Що було, воно й буде, і що робилося, буде робитись воно, і немає нічого нового під сонцем!...", – мовиться у "Книзі Екклезіаста".

От і політика на місцях давно перетворилась на тривіальне дійство, а не мистецтво. Цілком очікувано, що на посаду нового керівника РДА прийде людина, у якої за плечима будуть або заможний та досвідчений в політичних питаннях тесть, або конфідент, у якого є покровитель на рівні Тернополя. І начхати, що в настільки економічно проблемому районі потрібен технократ і виконавець, а не політикан, для якого піар на першому місці.

А тим часом кандидатури, які нині називають потенційними головами Борщівської РДА (Андрій Присяжний та Андрій Зелений – керівники виборчого штабу Володимира Зеленського в районі, які наближені до очільника облорганізації партії «Слуга народу» і ймовірного губернатора Тернопільщини Ігора Жмінки), є відверто слабкими управлінцями, а тому про якусь перспективу району важко говорити.

Звісно, в цій ситуації допомога більш досвідчених товаришів, нехай вони і були помічниками їх головного опонента Олега Барни, зовсім не завадить. І начхати на усі обіцянки та промови перед виборами.

Не виключено, що висока посада дістанеться досвідченому в питаннях фінансів головному "укропівцю" Борщівщини Андрію Ратушняку. Тим більше, що нещодавно в Борщеві разом з народним депутатом від нашого району Володимиром Гевком побувала його колега по парламенту Євгенія Кравчук, яка свого часу очолювала пресслужбу партії «УКРОП», але на останніх виборах пройшла до Верховної Ради за списками партії "Слуга народу", яка й може "замовити слівце" за свого колишнього однопартійця.

Переглядів: 2885


Коментарі

0
3 Пуцін   [Материал]
Тупі хохли і далі так голосуйте

0
2 Кіткоцький   [Материал]
Дурні що за зе голосували..це бидло яке не варте доброго керівництва

0
1 Степан   [Материал]
А ви як дурні думали, що Зе вам щастя принесе ...так там половина колишні бепепешники, як і сам Гевко

Имя *:
Email *:
Код *: