Головна » 2020 » Січень » 15 » Чоловіка, який пропонував хабара начальнику поліції Борщівщини, оштрафували на 23 тисячі гривень

Чоловіка, який пропонував хабара начальнику поліції Борщівщини, оштрафували на 23 тисячі гривень

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2438
Житель села Гермаківка поплатився за бажання «вирішити питання» з начальником Борщівського відділу поліції на Тернопільщині. Чоловіка напередодні зупинили патрульні, коли він керував своім автомобілем «Тойота» в стані алкогольного сп'яніння. Машину доставили на штрафмайданчик, на самого порушника склали постанову про адміністративне правопорушення.

Знаючи, що за подібне порушення передбачено, крім великого штрафу, ще й позбавлення водійського посвідчення на цілий рік, водій попрямував прямо до начальника відділення поліції. Від щедро запропонованих 500 доларів у вигляді хабара за «вирішення питання» офіцер відмовився, і запропонував зайти до нього через пару днів - мовляв, постарається щось вирішити, а поки обміркує.

Коли порушник пішов, начальник відділення поліції відрапортував про те, що сталося начальству, а то отримало дозвіл на проведення негласних слідчих дій. У кабінеті встановили приховану камеру, і коли порушник вдруге запропонував хабар, його затримали.

Суд оштрафував чоловіка на 12750 гривень. Ще 10200 гривень штрафу він виплатив за пияцтво за кермом. І так - він все ж залишився без прав.

Переглядів: 2438


Коментарі

0
1 Орко   [Материал]
Дивно чого не порішав на дорозі, з тими хлопцями все можна договоритися.

Имя *:
Email *:
Код *: