Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Декларація керівника Управління соцзахисту Борщівської райдержадміністрації Любов Морозко

Декларація керівника Управління соцзахисту Борщівської райдержадміністрації Любов Морозко

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 10
Переглядів: 3551
Продовжуючи нашу серію публікацій, в якій ми ознайомимо мешканців Борщівщини з статками місцевих чиновників та посадовців, хочемо представити декларацію начальниці Управління соціального захисту населення Борщівської районної державної адміністрації Любов Морозко, депутата Борщівської райради від Демократичної партії України.

Пані Любов Ярославівна володіє земельною ділянкою в Борщеві площею 15600 м2 (1,56 га), у власності її рідних є ще 4 земельних ділянки: 29550 м2 (2,955 га), 1310 м2 (13 сотих),1000 м2 (10 сотих) та 15600 м2 (1,56 га) також в нашому місті.

Родина декларанта володіє будинком загальною площею 241 м2, квартирою в Борщеві площею 63 м2 та ангаром площею 808,10 м2.

У власності Любові Ярославівної та її рідних знаходиться 3 легкових автомобілі: TOYOTA CAMRY 2011 р.в., "Москвич Іж 2717" 2003 р.в. та Сітроєн Джампі 2006 р.в.. Також родина володіє 3 тракторами та 2 вантажними автомобілями.

За минулий рік чиновниця заробила 36832 грн., отримала 30000 грн. від відчудження нерухомого майна та 3789 грн. процентів з банківського вкладу. Дохід родичів становить 161138 грн.

На банківських рахунках у родини знаходиться 1 190 374 грн.
Переглядів: 3551


Коментарі

0
10 Твоя Марія   [Материал]
Любка,я почула , що ти посралась з Федорчуками.Я знала ,що ти дурна, але не думала , що настільки.
Рахуй, що це початок кінця твоєї кар'єри.

0
9 Марія   [Материал]
Любка, на Борщівщині, напевно що, немає багатшого державного службовця за тебе. Якщо ти так вболіваєш за спасіння своєї душі, хоча, зі способу твого життя цього не видно (безкінечні любовні походеньки із чужими чоловіками), то ти могла би поділитися із бідними і нужденними. Меценатство, з давніх давен завжди вважалося за честь і високо цінувалося в усьому світі. Багато впливових українців мають на своєму утриманні: дитячі будинки, лікарні, допомагають безпритульним. Сам Бог казав, що треба усім ділітися із ближнім. Ти можеш взяти приклад із свого родича, який допомагає і перестарілим, і дітям-сиротам, допомагає будувати церкви і каплички.
Якщо ти так вболіваєш за спасіння своєї душі, за бідних і нужденних, то поділися з ними хоча б невеликою частинкою свого багатства. Віддай хоча би 10 відсотків і це тобі зарахується на небесах. І якщо ти це зробиш, я готова вибачитись перед тобою за свої слова. Але ж я знаю тебе, знаю твою скупість, знаю що ти цього не зробиш, бо готова за гривню гнати козу до Марапмоля.

0
8 Василь   [Материал]
Не витримую, прочитавши перший коментар Марії, склалося враження, що авторка в школі була круглою відмінницею в якої не склалося особисте та матеріальне життя і вона ненавидить всіх хто кращий не дивлячись на шкалу успішності в школі. Але читаючи другий припис, текст вражає розмахом думки, спочатку паклюжила родину Морозків, нарешті знайшла позитив - сестру Люби, оце дописувачка, жах... Щиро співчуваю нащадкам Марії, які нарікаючи на долю не будуть здогадуватись про "позитив" їхнього предка, оскільки тільки на небесах напевне судять нас справедливо, жаль у смертних такого права немає, кожен відповість по правді. Обливаючи брудом людей в яких сім'ї, родина, по меншій мірі бридко, а по великій безбожно, опам'ятайтесь!

0
7 Марія   [Материал]
Любка, та ти сама по собі ніхто і звати тебе ніяк. На тебе хоч і хотів би плюнути, то так як ти вдіваєшся - нема де. Добре що хоч маєш грамотних сраколизів, що за тебе відгавкуються. Ти би хоч деколи порадилась з сестрою, яка добра газдиня, вміє і вдітися, і сказати, і показати себе. Та що порівнювати, у неї в "сраці" більше розуму, як у тебе в голові. Мені встидно за тисячі знедолених людей, що їх обслуговують такі "мененджери" як ти, які від "Сапогів" відійшли, а до "Борщева" не дойшли. І судячи по твому інтелекту, так і застрягла десь там посередині між с..... і п.... по сьогоднішній день.

Далі буде...
Марія

0
6 Любов Морозко   [Материал]
Людину, яку не можуть переплюнути, то її просто обпльовують. Я до цього вже звикла. Мене це робить тільки сильнішою. А вам "шановні" рекомендую подивитись на себе в дзеркало, а потім писати про інших. Щодо коментарів - заслужіть собі в людей, щоб за вас позитивно писали. Я за себе можу писати сама, відкрито, під своїм іменем.


1 2 »
Имя *:
Email *:
Код *: