Головна » 2020 » Січень » 12 » Депутат-мільйонер від Борщівщини Володимир Гевко отримав 39 тис. грн компенсації за житло

Депутат-мільйонер від Борщівщини Володимир Гевко отримав 39 тис. грн компенсації за житло

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 3758
Кілька тижнів тому одразу троє колишніх депутатів отримали підозри за те, що брали компенсацію за житло, хоча не потребували цього. 158 депутатів нинішніх забрали компенсацію за оренду житла в грудні. З погляду закону, вони нічого не порушили. А от з морального боку справи...

До числа народних обранців, яким не вистачає власних заощаджень та зароблених грошей на оренду житла в столиці, потрапив і депутата від Борщівщини Володимир Гевко, член фракції "Слуга народу".

Володимир Гевко ("Слуга Народу"): бізнесмен з Тернополя, який задекларував $115 тисяч та 75 тисяч євро лише у вигляді готівки. Кажуть, зараз валюту міняти не дуже вигідно, тому нехай українці 41,6 тисячами грн допоможуть з орендою житла для пана депутата, написали на сторінці Центру Протидії Корупції в грудні минулого року.

Кілька днів тому оприлюднили новий звіт про витрати з державного бюджету на виплату компенсації для оренди житла або винайму готельного номера.

На цей раз Володимир Гевко, як переконалась редакція "Звістки", знову отримав компенсацію для оренди житла в грудні місяці в сумі 39 600 гривень.
Переглядів: 3758


Коментарі

0
2 Іван   [Материал]
А що там на рахунок мосту в Лисівцях, щось Гевко заглох

0
1 Орко   [Материал]
Шо в Києві шо в Борщеві однаково крадуть в людей гроші.
Той бере на житло в Києві, тут машину голові громади депутати голосують за 600тисяч.
Всьо поробили лиш гроші їм давай. Потім перед виборами за ті гроші привезуть клоунів на стадіон а ви люде голосуйте далі за них і їдете по заробітках.

Имя *:
Email *:
Код *: