Головна » 2016 » Жовтень » 26 » Депутат від Борщівщини Олег Барна довів до сліз своїх читачів

Депутат від Борщівщини Олег Барна довів до сліз своїх читачів

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1677
В той самий час, коли кожен українець скаже вам, що жити стає важче, а ціни тільки зростають, депутат Верховної Ради Олег Барна, який представляє в найвищому законодавчому органі країни Борщівський район, вирішив потішити своїх читачів в соціальних мережах несподіваною обіцянкою. Виявляється, щойно він повернувся з засідання уряду Гройсмана, на якому керівник Кабінету Міністрів зробив сенсаційну заяву і пообіцяв збільшити мінімальну заробітню плату вдвічі.

Згідно з планами Володимира Гройсмана, мінімальна зарплата з 1 січня повинна становити 3200 грн. Сенсаційність цієї заяви полягає відразу в кількох речах: вражаючому дефіциті бюджету (відсутності надходжень) та попередніх планах уряду, згідно з якими збільшення "мінімалки" мало бути на рівні 160 грн. на протязі всього року. Саме таку крихітну суму підвищення попередньо закладено в проект бюджету, який нещодавно був проголосований в стінах ВР.

От тільки люди, які прочитали радісне повідомлення Барни, чомусь зовсім по-іншому сприйняли цю новину, відразу ж запідозривши самого депутата в популізмі та колосальній інфляції після того, як "держава вкине на ринок купу бабла".


Переглядів: 1677


Коментарі

0
1 Світлана   [Материал]
коритник він а не депутат-сволота продажна....

Имя *:
Email *:
Код *: