Головна » 2017 » Грудень » 22 » Депутат з Борщівщини "помилився", голосуючи за відставку Юрія Луценка?

Депутат з Борщівщини "помилився", голосуючи за відставку Юрія Луценка?

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2639
Сьогодні під час чергового пленарного засідання сесії Тернопільської обласної ради виникла скандальна ситуація навколо одного із питань, яке було ініційоване громадськими активістами. Депутати виступили з проектом звернення до щодо відставки Генпрокурора Юрія Луценка.

За це рішення проголосувало 34 народних обранці. Але згодом, ситуація набула неочікуваних поворотів: четверо депутатів із “Блоку Петра Порошенка” вочевидь передумали й захотіли відкликати свої голоси. Це – П.Гадз, В.Іванишин, О.Самсоненко та М.Пилипів, а деякі з них є навіть Героями України.

Нагадаємо, Володимир Іванишин є депутатом Тернопільської обласної ради від Борщівщини.

Втім після прийняття рішення, для якого було достатньо 33 голоси, у сесійній залі піднявся шум та вчинилась перепалка між деякими представниками “БПП” й головою обласної ради. Хоча усім депутатам відомо, що така процедура як “відкликання голосів” в законі не передбачена, а рішення, яке вже проголосоване, вважається чинним.
Переглядів: 2639


Коментарі

0
1 Даник Михайло   [Материал]
То ще буде багато запитань до депутата Волидимира... Він Є головою бюджетної комісії облради !! І ця ситуація з "медичними реформами" по-барновсько- Супрунськи ще не раз аукнеться в новому році... Вважайте, що дегтярик заряджений давно, і два маґазини з "маслятами" напоготові... Покришу на капусту ту облраду, без розбору ! ВІдкривайте ЕЛЕКТРОННУ ГРОМАДСЬКУ ПРИЙМАЛЬНЮ !!! ДОСИТЬ ГРАТИСЯ в КОШКИ_ МИЩКИ !! Радіо з Тернополя (на ФМ хвилях - НЕМА, телебачення (на тарілці)- НЕМА. Є ще й ряд других питань для ПОКРАЩЕННЯ вже сьогодні !! І Вони - відгородилися, повпивалися в "свою" владу - і не хочуть людей чути ?!! То яка це ВЛАДА ??? Де - влада РАД ?? Коли й де "приймає" депутат тої ради ?? І - кого ??

Имя *:
Email *:
Код *: