Головна » 2020 » Січень » 30 » Директор школи на Борщівщині, який судився з односельчанкою, після розголосу забрав позов

Директор школи на Борщівщині, який судився з односельчанкою, після розголосу забрав позов

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2567
Як стало відомо редакції "Звістки", суд, який мав відбутись учора і під час якого мав розглядатись позов директора Панівецької ЗОШ І-ІІ ступеня Пенькало Василь до своєї односельчанки Станіславів Мирослави, завершився тим, що позивач вирішив забрати позов.

Нагадаємо, що на Борщівщині директор школи подав позов проти односельчанки та вимагає 20 тисяч моральної компенсації, звинувативши її в образі честі та гідності.

За словами наших власних джерел, позивач, який не тільки вимагав прилюдних вибачень, а й 20 тисяч гривень матеріальної компенсації, міг відмовитись від позову після того, як справа набула розголосу і стало відомо, що участь у судовому засіданні буде брати відразу кілька свідків зі сторони відповідача, серед яких і рідна йому людина.
Переглядів: 2567


Коментарі

0
1 Михайло, 60 років   [Материал]
Та є таке поняття в юриспруденції - досудове вирішення СПОРІВ ! Так... Але - ЧИ не можливо це було усвідомити ДО реєстрації позовної заяви в суді ?? Мозгів забракло чи й СОВІСТІ ??

Имя *:
Email *:
Код *: