Головна » 2016 » Листопад » 19 » "Дорожні війни" по-борщівськи: гроші дали, але втрутилась погода

"Дорожні війни" по-борщівськи: гроші дали, але втрутилась погода

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 4
Переглядів: 1998
На початку листопада депутати Борщівської міської ради вкотре зібрались в сесійній залі, щоб розлянути буквально кілька питань порядку деного: затвердження звіту про виконання міського бюджету та розподіл нових бюджетних надходжень.

Розгляд усього двох-трьох питань міг би затягнутись на якихось півгодини, якби не питання виділення коштів на ремонт доріг. Мабуть, згадавши собі, що на попередній сесії депутати відмовились виділяти гроші на ремонт дороги по вулиці Йосипа Сліпого, депутат від "Свободи" попросив колег розділити бюджетні питання і не голосувати розподіл майже мільйона коштів "пакетом". В цьому "свободівців" підтримали обранці "Батьківщини", голосів яких вистачило для того, щоб їх опоненти здригнулись, зрозумівши, що з ними вчинили так само, як свого часу зробили вони, коли банально позбавили частину мешканців міста можливості ходити нормальною дорогою, а не бігати між калюжами.

А далі було майже пів години дебатів та перекрикувань, в результаті чого "свободівцям" таки вдалося вибити 130 тис.грн на ремонт по вулиці Й.Сліпого, при цьому на повну заміну дорожнього покриття по вулиці С.Петлюри депутати виділили майже півмільйона гривень.

Здавалося б, мешканці цих двох вулиць можуть тільки порадіти, адже тепер на їхніх вулицях загудить важка техніка і хоча б щось зміниться в кращу сторону. Однак, незважаючи на той факт, що гроші депутати таки дали, тішитись немає чому. Адже на дворі не літня спека і не початок осені, а майже зима і, швидше за все, усі роботи будуть відкладені, а гроші знову зависнуть в повітрі.

А ще в вересні місяці була реальна змога розпочати ремонт по одній з цих вулиць, але тоді деякі депутати вирішили побавитись в велику політику і залишили мешканців вулиці Й.Сліпого без необхідних коштів, хоча чиновники міської ради запевняли, що готові негайно розпочати усі ремонтні роботи, щоб встигнути до настання холодів.

Між іншим, єдиним, хто не голосував за виділення коштів на ремонт дороги по вулиці Й.Сліпого та С.Петлюри став депутат від партії "УКРОП" Олег Дозірців.

Переглядів: 1998


Коментарі

0
4 Борщів   [Материал]
Ксенії. І багато Дозірців скупив ділянок у атошників, можете назвати кадастрові номера? Ця вся інформація тепер у публічному доступі. Дуже лего перевірити. Але чомусь думаю що не назвете жодної. Тільки і вмієте тріпати чи наведете хоч один факт?

0
3 Ксенія   [Материал]
Ага, Дозірців бідака навіть запит подав, а "Свобода" його не підтримала...ой нене, біда яка. А те, що він обманом зараз збирає борщівські землі і за безцінь викуповує їх у довірливих атошників, що підбурив депутатів не голосувати за законну землю для воїна-свободівця Русенка, бо сам задивляється на той клапот землі, то це нічого? Та мені взагалі дивно, чому свободівці не надають йому по писку.

І щось мені не дуже віриться, що так йому потрібен той запит і ремонт дороги, адже він член депутатської більшості і укропівці є в бюджетній комісії, тому могли дуже легко це рішення пропхати. Видно не так і треба...

0
2 Борщів   [Материал]
Вчинок депутата Дозірціва неправильний, але все має своє коріння. Чомусь і Звістка і ти Маріє мовчали коли на сесії міської ради в кінці серпня всі депутати Свободи та Батьківщини одноголосно не підтримали депутатський запит Дозірціва про виділення 50 тис гривень на ремонт вулиці Бажана. Подвійні стандарти. Свого під носом не бачите. Біда в тому що виділення коштів на благоустрій доріг стало розмінною монетою лояльності до керівництва міської ради і засобом сподобатись виборцям перед виборами щоб показати як депутати дбають про них. Замість того щоб планомірно ремонтувати дороги згідно затвердженого бюджету, влаштували торги "я тобі голосую а ти мені".

0
1 Марія   [Материал]
Мої любі, а що ви хотіли,коли на позаминулій сесії та головна депутатка від УКРОПУ, якщо її так можна назвати, Мирося Галяс взагалі розказувала, що по нашій вулиці (Й.Сліпого) люди взагалі не ходятьі там дороги нетреба. От таких ми і вибираємо, а потім ниємо.

Имя *:
Email *:
Код *: