Головна » 2021 » Березень » 29 » Два роки тюрми дали мешканцю Тернопільщини за те, що продав журнал з голими жінками

Два роки тюрми дали мешканцю Тернопільщини за те, що продав журнал з голими жінками

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 338
До двох років засудили чоловіка який знайшов в урні журнал із зображеннями порнографічного характеру та вирішив його продати знайомому за 100 гривень.

Такий вирок винесено Бережанським районним судом Тернопільської області 22 березня 2021 року.

року.

20 грудня 2020 року в після обідню пору чоловік, перебуваючи на території гуртожитку №4 Бережанського агротехнічного інституту, що за адресою: вул. Садова 4, м. Бережани, Тернопільської області, у сміттєвому баку знайшов один журнал із фотоілюстраціями порнографічного характеру. У цей час у чоловік, через відсутність грошових коштів та скрутне матеріальне становище, виник злочинний умисел на зберігання вказаного журналу за місцем свого проживання, з метою його подальшого збуту, для отримання грошових коштів для власних потреб.

Забрав журнал із фотоілюстраціями порнографічного характеру до свого місця проживання, де поклав на підвіконня у одній із кімнат житлового будинку, таким чином почав зберігати предмет порнографічного характеру з метою його збуту.

06 січня 2021 року близько 10 години у чоловіка , який перебував за місцем свого проживання виник умисел на збут вищевказаного журналу із фотоілюстраціями порнографічного характеру.

Цього ж дня, близько 10 години 00 хвилин чоловік взяв даний журнал та направився із дому до парку, який розташований по вул. Тернопільська у м. Бережани, Тернопільської області.

У подальшому, реалізовуючи свій злочинний намір на збут предмету порнографічного характеру чоловік цього ж дня близько 11 години 00 хвилин, перебуваючи у парку по вул. Тернопільська в м. Бережани, Тернопільської області та маючи при собі журнал із фотоілюстраціями порнографічного характеру, що у грубій натуралістичній, вульгарній формі зображають статеве життя людей – статеві органи, сексуальні відносини, діючи умисно, усвідомлюючи, що форма зображення цієї сфери життя людей є неприйнятною з погляду суспільної моралі, загальновизнаних правил сором`язливості, прихованості відповідних стосунків від сторонніх осіб та призначені для збудження статевої пристрасті інших осіб, провокування їх статевої агресії, порушуючи Закон України умисно збув вказаний журнал, що містить 16 фотоілюстрацій порнографічного характеру чоловіку за кошти в сумі 100 грн.

Таким чином, чоловік обґрунтовано обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 301 КК України, а саме у зберіганні з метою збуту та збуті предметів порнографічного характеру.

22.03.2021 р. між прокурором та обвинуваченим з участю захисника укладена угода про визнання винуватості згідно вимог ст. 472 КПК України.

Згідно даної угоди обвинувачений чоловік повністю беззастережно визнав свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень, враховуючи обставини даних кримінальних проваджень, наявність обставин, що пом`якшують покарання – щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину.

Чоловіка визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.301 КК України та призначити йому покарання у виді 2 (два) роки обмеження волі. Крім того він зобов’язаний оплатити послуги судової мистецтвознавчої експертизи від 15.01.2021 №СЕ-19/120-21/551-МЗ в розмірі 1307 (одна тисяча триста сім) грн. 60 коп.

Речовий доказ – журнал із 8 (восьми) аркушів формату А-4, із порнографічними зображеннями, що поміщено у сейф-пакет та перебуває на зберіганні в камері зберігання речових доказів Бережанського ВП ГУНП в Тернопільській області -знищити.

Чоловік проведе три роки у тюрмі, оскільки засуджений ще за один злочин – крадіжку на три роки, а вони поглинають два роки за поширення і збут порнографії.

Переглядів: 338


Коментарі

0
1 Бродяга   [Материал]
Ліси масово вирубують, продають у власну кишеню. Гроші державні розкладають- то норм? А тут за якусь х.ню на 3роки.

Имя *:
Email *:
Код *: