Головна » 2020 » Березень » 19 » Експрес-тест для виявлення коронавірусу чи бруківка: влада Борщева готується до виборів?

Експрес-тест для виявлення коронавірусу чи бруківка: влада Борщева готується до виборів?

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 3174
Сьогодні, ймовірно, вперше в історії, засідання виконавчого комітету Борщівської міської ради відбулось під відкритим небом - на спортивному майданчику ЗОШ І-ІІІ ст. №3 ім.Р.Андріяшика.

Легенький весняний вітерець, п'янке повітря та дражливі сонячні промені, схоже, запаморочили голови деяких державників місцевого розливу, які уявляють себе міцними ґаздами. Вони завбачливо одягають захисні маски, демонструючи усім навколо, що дотримуються карантину і бояться коронавірусу, а в цей самий час з невимовною спритністю витрачають людські гроші не на життєво необхідні засоби захисту, дезінфектанти для під'їздів будинків та дорогу медичну техніку для потреб людей Борщівщини, а на ... бруківку.


Уявіть собі, в час пандемії, коли жоден з мешканців Борщівщини не може бути впевненим, що не заразиться страшною недугою, лідер місцевої "Батьківщини" і член виконавчого комітету Орест Ярема пропонує виділити 50 тисяч гривень для облаштування ділянки тротуару в одному із сіл Борщівської громади.

Дійсно, бруківка потрібна. Нею бажано закласти усі тротуари та доріжки в усіх селах громади, по цілому Борщеву. Тільки за Борщів, що дивно, Орест Ярема не переймається, адже тут усе ідеально. Але невже це потрібно робити сьогодні і з тих мізерних залишків коштів в бюджеті, коли ніхто не знає, що буде завтра і скільки ще коштів доведеться витратити на боротьбу з коронавірусом, поширення якого тільки набирає обертів в Україні.

За вражаюче "раціональну" пропозицію впливового політичного діяча Борщівщини і соратника Юлії Тимошенко проголосувало лишень 9 з 21 присутніх членів виконавчого комітету, голосів яких не вистачило для того, щоб рішення було затверджене. Не може не тішити, що хоча б у більшості присутніх вистачило здорового глузду не голосувати за відверто популістичні рішення, які більше схожі на політичний піар, ніж на реальну турботу про мешканців громади.

А в цей самий час у Тернополі за 60 тисяч гривень придбали першу партію експрес-тестів для діагностики коронавірусної інфекції (COVID-19). Швидкісний тест дає змогу оперативно підтвердити чи спростувати у пацієнта наявність інфекції. Результат лікарі отримують до 3 – 5 хв.
Переглядів: 3174


Коментарі

0
2 Петро   [Материал]
А шо вони будуть казати? Що піаряться на бюджетних грошах а потім кричать на сесіях, що вони за людей?

0
1 Орест ти худоба?   [Материал]
А чо всі мовчать, що і Чопик Ігор голосував за бруківку? Хоче бути мером, аж гидко

Имя *:
Email *:
Код *: