Головна » 2016 » Листопад » 20 » "Геть Барну!" кричали обурені люди нардепу в селі на Борщівщині

"Геть Барну!" кричали обурені люди нардепу в селі на Борщівщині

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 12
Переглядів: 4177
Нардеп від Борщівщини Олег Барна, який ледь не на кожній міській чи районній сесії та публічній зустрічі закликає політичних конкурентів до примирення та толерантності заради спільної побудови могутньої України, схоже на те, сам не вірить в свої слова та ідеї, цинічно поливаючи брудом усіх, хто немає партквитка "БПП" та хто має інші погляди на розвиток громади.

Чи то маючи багато вільного часу і користуючись тим, що держава щедро оплачує йому переїзди з Києва в округ, чи просто намагаючись отримати порцію задоволення від конфліктів з політичними конкурентами, Олег Степанович сьогодні навідався в село Мушкатівка, де якраз зібралась сільська громада, щоб заслухати звіт сільського голови Ярослава Кучера, а також поспілкуватись з представниками місцевих політсил і обговорити проблемні питання майбутньої Борщівської ОТГ.

На запрошення депутата райради від с.Мушкатівки Петра Малинника були запрошені представники партії "Батьківщина": голова районної ради Кобилянський І.І, голова районної організації "Батьківщина" Ярема О.Й, екс-мер Борщева Сельський Р.О та екс-голова Луганської ОДА Веригіна Ірина. Також була присутня представниця партії "Свобода" Христина Яворська, ветерани АТО та деякі кандидати в депутати.

Спільно обговоривши деякі болючі питання, слово надали депутату Верховної Ради Олегу Барні. І тут, як говорив Ільф і Петров: - Остапа понесло...

Майже 40 хвилин народний депутат поливав брудом "Свободу" та "Батьківщину", називаючи когось зрадниками, а когось і злочинцями. Озброївшись загальними фразами і не збираючись вести конструктивну розмову, Олег Степанович чомусь не міг, а може і не хотів, відповісти на запитання присутніх, які цікавились, чи знає він про земельні володіння депутата обласної ради і однопартійця Іванишина, як і не зміг пояснити, чому міська фракція "БПП" в Борщівській раді, котру очолює його вірний помічник Василь Мойсеюк, відмовилась погодити надання земельних ділянок під садівництво учасникам бойових дій. Не зміг він заспокоїтись і тоді, коли донька померлого волонтера Христина Яворська закликала його до толерантності та справедливого висвітлення подій.

Вирішивши, що тут він цар і Бог, нардеп навіть вирішив "втихомирити" одного з присутніх учасників бойових дій своїм: "Сядь, голубе, і закрийся. Потім будеш рипатись", вкотре продемонструвавши своє ставлення до тих, хто проливав кров і продовжує захищати Україну.

В кінцевому результаті усе завершилось тим, що присутні люди почали скандувати: "Геть Барну!", а деякі взагалі вирішили покинути цей політичний цирк, щоб не бути свідками того, як народний депутат, який має представляти інтереси усієї громади, свого багатотисячного округу, поливає одних лайном, а з інших робить "білих і пухнастих", закриваючи очі на їхні зловживання і злодіяння...

Переглядів: 4177


Коментарі

0
12 Україна   [Материал]
По-переше Шерлок Холмс звідки той бюджет наповнюється я знаю.
По-друге мова йшла не про районну раду і Кобилянського, а про міську раду і про екс-мера Сельського.
По-третє сміється той, хто сміється останній.

0
11 Україна   [Материал]
Коментар...

0
10 Шерлок Холмс   [Материал]
Та яка ж ти Україна? Член секти Білого братства і лисого шофера. Кобилянський наповнив бюджет:). Я ще смішнішого не чув. Це чим він його наповний? Спочатку вивчи звідки той бюджет наповняється а тоді пиши.

0
9 Україна   [Материал]
п. Барна, зараз народ не дурний, і всі ми добре бачимо хто в Києві путінський "прихильник", а хто ні.
І коли до влади в Борщеві прийшов представник "Батьківщини"
і просто добрий господар, то він за 6 місяців наповнив бюджет, зробив багато добрих справ і ще багато чого було заплановано. Про яку БЕЗДАРНІСТЬ може йти мова. А тим більше про присвоєння собі чужих здобутків і чужої праці. Запитайте хоча б одного жителя Борщева, який спілкувався з мером від "Батьківщини", чи хтось вийшов з кабінету не вислуханий. І чи він дозволяв собі так спілкуватися з людьми ,як Ви.
І загалі, викиньте з свого "лексикону" МАТЮКИ, бо може щось добре і робите, але своєю бесідою все перекреслюєте!!! І на закінчення Вам скажу, виграє вибори той, кому з Високого неба суджено...

0
8 олег барна   [Материал]
З великою повагою до жителів с.Мушкатівки. Та зневагою до "членів" "Батьківщини" , котрі саме і кричали, а це значить, що правильним шляхом йдемо, виявляючи путінських виблядків у Києві. Але місцеві прихильники путінської ку.ви, тобто місцеві "дрібночлени" борщівської "Батьківщини", як виявилося, не тільки відмовилися спростовувати антиукраїнські заяви Н.Савченко, відмовилися винести критичне рішення щодо антидержавних закликів і дій свого ідола Ю.Тимошенко, ще й виправдовують свою бездарність перебування при владі в районі якимось переслідуваннями, присвоюють собі чужі здобутки і чужу працю та брехнею на інших, здобувають собі дешевий піар.
Я вітаю лідерів "Свободи" із злоякісним новоутворенням на Борщівщині лукавого гібриду місцевої "Свободи" та "Батьківщини", що явно не робить честі націоналістичній організації. А вам, п.Яворська, я бажаю мудрості та миру.
Та сам
Вітаю п.Яворську із деградацією національногоь духу.


1 2 3 »
Имя *:
Email *:
Код *: