Головна » 2021 » Лютий » 26 » Голови громад Борщівщини зустрілись з Володимиром Гевком, щоб обговорити залучення коштів в ОТГ

Голови громад Борщівщини зустрілись з Володимиром Гевком, щоб обговорити залучення коштів в ОТГ

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2146
Учора, 25 лютого, відбулась зустріч голів об'єднаних територіальних громад Борщівського району з народним депутатом Володимиром Гевком.

На зустрічі з представником президентської фракції були присутні керівники Борщівської об'єднаної територіальної громади Ігор Чопик, Скала-Подільської громади - Ігор Лобода, а також Більче-Золотецької ОТГ - Галина Огородник.

Зустріч, ініціатором якої виступив Володимир Гевко, покликана забезпечити ефективну співпрацю представників влади на різних рівнях, а також надійну комунікацію між народним депутатом та керівниками громад.

В ході консультацій було обговорено цілий ряд існуючих проблем та можливі шляхи їх вирішення, а також фінансування проектів в громадах Борщівського району завдяки субвенції на соціально-економічний розвиток.

До речі, саме завдяки цим коштам в Борщеві планується реалізувати масштабний проект з реконструкції центральної площі, вартість якого становитиме майже 11 мільйонів гривень.











Переглядів: 2146


Коментарі

0
1 Мацієвський   [Материал]
То повний пізд...ц 11 мільйонів на вітер клоуна! Ще хай Р.Домітракови з Фіцьком дадуть підряд то ще небуде як перейти містом та ще за ними переробляти. В місті роботів скоро не буде а тут мільйони.... а шо тут казати Зе команда...

Имя *:
Email *:
Код *: