Головна » 2021 » Січень » 4 » Головний прокурор Борщівщини може втратити посаду в результаті реформи?

Головний прокурор Борщівщини може втратити посаду в результаті реформи?

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2039
Прокурори місцевих прокуратур і військових прокуратур гарнізонів в жовтні минулого року почали проходити атестацію у рамках реформи відомства.

Майже 6 тисяч прокурорів різних рівнів подали заяви про переведення на посаду прокурора в окружну прокуратуру, цим самим намагаючись отримати посади в новій структурі.

Участь у переатестації прокурорів взяли і чільні представники відомства Борщівщини та уродженці краю, які посідають високі посади в структурі відомства.

Примітно, що більшість працівників прокуратури Борщівщини успішно пройшли останній етап атестації і можуть претендувати на те, щоб і далі слідкувати за дотриманням законності та порядку.

Андрій Придруга зі Скали-Подільської, який нещодавно був признaчений нa посaду зaступникa керівникa Тернопільської місцевої прокурaтури, успішно пройшов завершальний етап переатестації.


Успішно пройшов переатестацію і відомий співробітник Чортківської прокуратури Роман Моржан, уродженець Борщева, який не так давно вивів на чисту воду поліцейського-корупціонера


Впорався зі всіма тестовими завданнями та успішно пройшов співбесіду 4 грудня ще один прокурор Борщівського відділу Чортківської місцевої прокуратури Артур Бенедюк.


Не виникло труднощів на етапі проходження тестових завдань та атестації і у одного з очільників Тернопільської міської прокуратури Юрія Напастюка, який 22 грудня успішно підтвердив свій кваліфікаційний та професійний рівень.

У його колеги та екс-співробітника місцевої прокуратури Миколи Бака також усе склалось досить позитивно і 3 грудня він успішно пройшов співбесіду.

Мабуть, єдиним, кому не особливо пощастило і хто реально може втратити посаду в органах прокуратури, так це керівнику Борщівського відділу Михайлу Носовському, якому 22 грудня так і не вдалось переконати атестаційну комісію і співбесіда з яким буде продовжена 12 січня.

Переглядів: 2039


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: