Головна » 2021 » Грудень » 25 » Ігор Чопик приписав собі досягнення попередників?

Ігор Чопик приписав собі досягнення попередників?

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2683
Вміло приписати собі досягнення попередників та присвоїти славу інших людей - вершина політичної науки. Приписати і зганьбитися - свідчення профанації та невігластва.

Схоже, що лідерам "Батьківщини" доведеться докласти чимало зусиль, щоб нарешті навчитись або якісно демонструвати свої досягнення, якщо такі будуть, або ж взагалі припинити ганьбитись.


Масштабним проєктом, на якому вперше почали піаритися представники влади Борщева, став ремонт дорожнього покриття по вулиці С.Петлюри, на який було витрачено 7,3 млн грн коштів платників податків. Афілійована з керівництвом "Батьківщини" та особисто міським головою Ігорем Чопиком громадська організація Молодіжний рух "Борщівський край" у одному зі своїх дописів щиро подякувала саме керівнику громади за ремонт дороги.

"Дякуємо Борщівському міському голові Ігорю Чопику за дорогу Європейського зразка у місті Борщів",- йдеться на сторінці громадської організації.


Однак, для того, щоб зрозуміти, чи має Ігор Чопик відношення до вказаного проєкту, варто лишень переглянути дату початку аукціону. А це 27 листопада 2020 року. Через 3 дні після того, як Ігор Чопик склав присягу міського голови. Зважаючи на цей факт, цілком зрозуміло, що тоді у новоспеченого міського голови не було і не могло бути жодної можливості стати ініціатором цього проєкту, оскільки підготовка до оголошення настільки масштабного та коштовного аукціону може тривати не один тиждень і проводять її професіонали в своїй галузі. В цьому випадку аукціон оголошувало та проводило комунальне підприємство Тернопільської обласної ради КП "Тернопількомунінвест", а відповідно більшу частину коштів на капітальний ремонт дороги виділили з обласного бюджету. В той час керівником обласної ради був наш земляк Віктор Овчарук, який жодного відношення до партії "Батьківщина", членом якої є Ігор Чопик, не мав.


Зважаючи на це, можна зробити висновок, що безпосередніми ініціаторами ремонту частини дороги по вулиці Симона Петлюри був попередній міський голова Іван Кобилянський та депутати минулого скликання міської ради, більшість з яких не увійшли до нової ради.

Щоб бути до кінця чесними, редакція "Звістки" звернулась листом до Ігоря Чопика, щоб він прокоментував цю ситуацію. Однак, прочитавши наше повідомлення та ознайомившись зі змістом листа, міський голова відмовився коментувати цей приклад невдалого піару.
Переглядів: 2683


Коментарі

0
1 Петро   [Материал]
Дивись на Володимира Олександровича Зеленського,який при допомозі обману громадян прийшов до влади і він дальше бреше.Так діють всі аферисти.

Имя *:
Email *:
Код *: