Головна » 2022 » Січень » 4 » Ігор Чопик звільнив головну освітянку Борщева, щоб розплатитися з «Силою людей»

Ігор Чопик звільнив головну освітянку Борщева, щоб розплатитися з «Силою людей»

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 4
Переглядів: 4551
З власних джерел «Звістці» стало відомо, що голова Борщівської громади Ігор Чопик ініціював звільнення головної освітянки об’єднаної громади, щоб задовільнити вимогу депутатів «Сили людей» та забезпечити їх керівників омріяними робочими місцями в апараті ради.

Після того, як на минулій сесії депутати від «Слуги народу», «Свободи», «За майбутнє» та «Євросолідарності» відтермінували утворення методичного центру, на керівну посаду в якому мітили представники уже зовсім не опозиційної партії Шматька-Солонтая, а згодом взагалі проголосували за звільнення першого заступника Володимира Дуплавого, наляканий таким поворотом подій Ігор Чопик вирішив за будь-яку ціну працевлаштувати лояльних депутатів. Тим більше, що Валерій Ромашенко, як запевняють наші джерела, зумів переконати міського голову, що без їхніх голосів та підтримки на мера чекають дуже важкі часи.

Маючи не так і багато лояльних та вірних депутатів, Ігор Чопик виріши скористатися пропозицією Валерія Ромашенка і пожертвувати вірною та завжди покірною Любов’ю Паламарчук, пообіцявши їй зарплату та премію, але на посаді нижчого рангу.

Питання зі звільненням вирішено, а в найближчі дні буде оголошено конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу освіти Борщівської громади. І хоча претендентів може бути кілька, усі розуміють, що посада обіцяна саме представникам «Сили людей», які ще кілька місяців тому виступали категорично проти політики міського голови у сфері освіти, критикували закриття шкіл, а сьогодні з радістю співпрацюють та навіть не згадують про ті запеклі баталії.

Примітно, що саме Любов Паламарчук стала тією, кого найбільше критикували самі освітяни і кого звинувачували у непопулярних реформах, впроваджених за вказівкою міського голови для економії коштів. Однак, схоже, що для Ігора Чопика ні особиста відданість, ні професіоналізм не є визначальними, а з людьми, які допомагали йому прийти до влади, він прощається дуже легко та невимушено, якщо це потрібно для власного спокою та задоволення бажань ситуативних партнерів. Політична доцільність. Нічого більше…

Переглядів: 4551


Коментарі

0
4 Олена   [Материал]
Сергій, ви або дурень, або чоловік Інни Лань, щоби писати таку дурню. Люба Любомирівна певно була найкращою керівницею за весь час. Вона справжній профі, а не танцівниця чи економіст.

0
3 Сергій   [Материал]
Люба Паламарчук точно не кращий фахівець ніж Ромашенко чи Лань. Тому не треба нам розказувати казки. Освітою мають керувати професіонали.

0
2 Ірина   [Материал]
Паламарчучка зробила за них всю брудну роботу, настроїла проти себе людей, організувала роботу відділу, а вони їй копанця. Це все в репертуарі Чопика і його нового прихвостня. ДумайТЕ з ким маєте справу . Таких політичних шакалів в нас ще не було

0
1 Орест   [Материал]
Валєра ще років 8-10 тому був пристосуванцем яких не видів цей світ. Міняє партії як баба труси брудні

Имя *:
Email *:
Код *: