Головна » 2016 » Листопад » 29 » Кандидати до Борщівської міської ради соромляться своїх партій (статистика)

Кандидати до Борщівської міської ради соромляться своїх партій (статистика)

30.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 28
Переглядів: 2198

Більшість кандидатів, які беруть участь у виборах до Борщівської міської ради, є позапартійними. Складається враження, що людям соромно бути членами партій, від яких їх висувають в орган місцевого самоврядування. Або ж статус "позапартійний" дає можливість маневрувати, якщо би партія попала в немилість...

З 27 кандидатів від ВО "Свобода" - 7 (майже 25%)  є позапартійними. З 27 членів ВО "Батьківщина" - 11 теж позапартійні (майже 40%)  . 17 з 24 кандидатів є партійними в лавах Аграрної партії України (майже 30% позапартійні, при цьому знайти кандидатів на 3 округи партія не зуміла).

Це одні з кращих результатів акумулювання членів партій на місцеві вибори.

В інших політичних силах на рівні Борщівського району ситуація з партійними кадрами – катастрофічна.

З 14 лише 2 є членами партії "Громадянська позиція". 4 партійних з 25 є в списках партії "ДемАльянс". Теж лише 4-х партійців з 20 кандидатів зуміли вмовити брати участь у виборах у партії «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість». По 3 члени партії в своїх списках мають Українська Галицька партія (з 27 всіх кандидатів) та партія УКРОП (з 21 кандидата).

Найгірша ситуація з членами партій в пропрезидентському "Блоці Петра Порошенка "Солідарність": з 27 лише 2 (менше 10% офіційно представляють партію. Ще гірше – у ВО "Самопоміч" та "Народному контролі" (лише по одному партійцю з 27 заявлених не соромно балотуватися, будучи членом партії). Найгірші показники – у Радикальної партії О.Ляшка, де немає жодного члена партії. Всі – позапартійні.

Значно краща ситуація з кандидатами на посаду міського голови Борщева. Там єдиний позапартійний кандидат (окрім тих, що самовисунулися), є висуванцем провладної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Всі решта – представляють ту ж партію, від якої і балотуються.

Нагадаємо, що партії, які не зуміли акумулювати своїх партійців на вибори та послуговуються позапартійними кадрами (БПП "Солідарність", "Народний контроль", "Радикальна партія", є представлені як в Борщівській міській раді, так і в районній раді.
 

 


Джерело: Терен

 

 

Переглядів: 2198


Коментарі

0
28 Люба   [Материал]
Не думала Мирося, що все таємне стає явним. А тепер хоче себе реабілітувати.Дивно, чому ж це Анна почала виправдовуватися, хіба вона не гордиться, що її простачку сприйняли за Миросю Галяс, депутатку міської ради, вже щасливою не стала третій раз? Бачила, я вчора Миросю твої брівки і за чобітки не одним ти розказувала... Миросю, Миросю, чим більше хочеш заплутати людей. що це не ти, тим більше доказуєш протилежне...

0
27 Анна   [Материал]
Шановна пані Миросю! Особисто з вами не знайома, але моє геніальне писання сприйняли за ваше, тому вибачте якщо щось не так... А ви, що думали, що це дві різні Анни??? По-моєму, це ви свою тупість показали.... До речі, за Миросю не голосую теж))))))

0
26 Не голосую за Миросю   [Материал]
Якщо уважно подивитися пост Яреми про Миросю Галяс, то там є такі слова :"Маєш гріх своєю писаниною", а під ним коментар від Анни Гулеватої : "за мої хріхи не хвилюйся". Це доказує тупість Миросі, адже вона щей Є Анна Гулевата,цікаво скільки в ній псевдонімів. Тупа і ще тупіша

0
25 Не голосую за Миросю   [Материал]
Миросю, Миросю, дійсно краще вишивай, заробиш пару гривень на краску для брів. А Оксані, я ще вчора подзвонила, щоб вона, як мудра жінка на "Звістку" не заходила. Ти ж її в підмітки не годишся, в неї щаслива сім'я, добра свекруха, о це і є щастя. А , ти просто нещасна жінка, яка хоче стати щасливою обгадивши когось, але ж звідки ти можеш знати про такі сімейні цінності. Воїн правди не твоє щастя, хоч тебе так захищає. Колись і ти ж з воїном правди там сиділа. допоки він не перейшов у партію регіонів , а тепер у Порошенка. Думаю, чи Олег не є тим самим воїном правди, що хоче Миросину писанину видати за Свєтину. Свєта розумна жінка і правду стріляє в лоб

0
24 ОЛЕГ   [Материал]
По окремих сповах,фразах зрозумів,що тут упражняється Свєта.Під різними іменами веде сама з собою діалог.То в її стилі.Не дивуюсь,але все одно смішно і противноюЦя не спиниться.А МИ,ЮРБА,ВПЕРЬОД ГОЛОСУВАТИ.


1 2 3 4 5 6 »
Имя *:
Email *:
Код *: