Головна » 2017 » Березень » 10 » Художницю з Борщева Тетяну Окальську відзначено державною нагородою

Художницю з Борщева Тетяну Окальську відзначено державною нагородою

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 4
Переглядів: 2787
Згідно з Указом Президента України Петра Порошенка, за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково- технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов’язку та багаторічну сумлінну працю відразу кількох жителів Тернопільщини відзначено державними нагородами.

Зокрема, звання «Заслужений майстер народної творчості України» присвоєно художниці з Борщева Тетяні Окальській.

Редакція вітає пані Тетяну з черговим визнанням її таланту та бажає подальших творчих звершень і успіхів.

Переглядів: 2787


Коментарі

0
4 Дональд   [Материал]
Це все що немає зарплати повязане з колишнім "комсомольцем " та другом пана Ярослава зі ВО Свободи який теж є колишній "комсомолець"головою РАЙВНО бо там виник конфлікт між собою та звільнилась головний бухгалтер яка не захотіла брати участь в темних оборутках.

0
3 ХОЧЕ   [Материал]
А заступник грамотєй!!!!!

0
2 Заступник з гумунітарних питань   [Материал]
Шановна Єво, добре щоб критика мала адресата, а то ви, як директор Зош № 3 , що боїтеся навіть призвіще своє написати. Якщо вімєте користуватися компютером, то повинні розуміти, що цей недолугий закон дає можливість бути депутатом люди якого не обирають, а таких у міській раді 8 штук, які були того скликання і таперішнього також, крім бюджетної комісії, інші їх не цікавлять, які не цікавляться дохідною частиною громади , а тілько ділити гроші. Коли інші громади стараються заощадити копійку на розвиток, наші депутати починаючи з нового року уже розбазарили понад 2 млн.коштів, які могли б бути використані для розвитку громади. Медики тягнуть на лікарню, кожний депутат на свою вулицю. Що стосується працівників освіти та техперсоналу, то вони фінансуються з державної субвенції, яка приходить із запізненням.Що стосується колгоспників, то треба визнати що тоді була сильна кадрова школа, ознакою того є, що довгий час квітучої Молдавії та на сьогоднішній час Білорусії були і є керівники колгоспників.Прикро, що нашу розумну інтелігенцію ніде не побачиш ні на майдані, ні біля Шухевича, лиш дописувати вміють. А ШАНОВНУ Окальську хочеться привітати з такою високою нагородою!

0
1 Єва   [Материал]
Все гарно але одне дивує що невже в Юліїї Володиміривни немає тут на Борщівщині достойніших людей ніж оці "колгоспники" яким ферму не можна давать в управління а не громаду?В школі № 3 знову не видають техпрацівникам заплату бо немає коштів які є на підвищення чиновникам та на різні міфічні проекти де можна щось наварити а простим трудягам дуля за їх важку працю . А в директор то ні мясо ні риба який всього боїться бо має за що, 7 березня зі страху перед патрійотами привітав жіночий колектив школи не з святом весни та жіночої краси а з "вихідним днем". Ганьба такій владі !

Имя *:
Email *:
Код *: