Головна » 2016 » Вересень » 6 » Маленькі патріоти Борщівщини отримали подарунки від громадських активістів

Маленькі патріоти Борщівщини отримали подарунки від громадських активістів

03.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 968
Отже, раніше був оголошений конкурс творів під назвою "Герой у моїй родині", присвячений 25 річниці Незалежності України. За результатами І, ІІ і ІІІ місця здобули відповідно Ундерко Владислав (Скала-Подільська), Свідерська Тетянка (Іване-Пусте) та Смоляк Денис (Сков'ятин).

Вчора, символічно у День знань, переможців привітала Борщівська районна організація ВО "Свобода" - ініціатор та організатор конкурсу, в лиці очільника Андрій Русенко.

Проте й інших учасників конкурсу вже чекають подарунки за досягнення у різних номінаціях, участь, проявлену активну позицію та просвітянську працю.

Дуже важливо в умовах сьогодення вишколювати не лише фізичні навички, але й гартувати розум. Думаю, подібні заходи стануть нашою доброю традицією. Від імені Борщівської РО ВО "Свобода" та ГО "Борщівська криївка Воля" висловлюю вдячність всім конкурсантам та учасникам голосування.



Переглядів: 968


Коментарі

0
2 Андрій   [Материал]
Сергію, ти дібіл чи не так? Перемогли діти, у конкурсі, який організувала "Свобода". Діти молодці! "Свободі" - подяка й шана за організований конкурс. А всяким неадекватам ліпше не пхатися з дурними зауваженнями

0
1 сергій   [Материал]
А судді хто? Свободівці. Тому свободівці й перемогли...

Имя *:
Email *:
Код *: