Головна » 2020 » Липень » 7 » «Мамо, як добре, коли не болить!»: 11-річний Ігорчик з Тернопільщини бореться за своє здоров’я (Фото)

«Мамо, як добре, коли не болить!»: 11-річний Ігорчик з Тернопільщини бореться за своє здоров’я (Фото)

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1179
11-річний житель Бережан Ігорчик Статкевич подолав чимало випробувань. У дитини – синдром Кліппеля – Треноне – Вебера. Хвороба вразила праву ніжку.

Як інформує “Файне місто”, прогресуючи, захворювання призводило до жахливих наслідків: ніжка зростала неконтрольовано, ставала непропорційною за довжиною і товщиною, втрачала форму. Завдяки допомозі людей, батькам вдавалося лікувати дитину.


Збір на лікування Ігоря продовжується. Після огляду професора, у якого лікується хлопчик, призначена чергова ортопедична операція. Бухгалтерія клініки надіслала попередній рахунок на суму 8 тисяч 433 євро і медичну довідку про те, що лікування назначене на 19 серпня 2020р. Хвороба рідкісна і потребує поетапного лікування. Окрім цього – непередбачувана, оскільки навіть після успішних операцій, неконтрольоване розростання патологічних судин провокує серйозну загрозу здоров’ю Ігоря. Тож, боротьба триває.

Зараз хлопчик почувається добре, вже може вдівати компресійний трикотаж. Досі через сильний біль замість компресійного трикотажу, кожен день був забандажований. Також при ходьбі біль вже все менша.

“Дуже хочу поділитись з вами щастям від того, що бачу свого синочка веселим і жартівливим. Цими днями, я часто бачу Ігоря таким і дуже тішуся, бо радісні емоції йому зараз дуже потрібні. Він хоч прикривує, але бігає разом з хлопцями і дівчатами на футбольному полі біля нашого дому. Можна сказати цілими днями на дворі, тільки дощ час від часу заганяє його додому. Недавно сказав: «Мамо, як добре, коли не болить!» Я щаслива, дякую всім за допомогу”, – повідомила мама Ігоря Статкевича Надія Статкевич.

Картка для допомоги ПриватБанк 5168757367024579 Статкевич Надія Іванівна.




ТеНевс
Переглядів: 1179


Коментарі

0
1 Dantshik   [Материал]
Тільки Господь Бог,Владика Всевишній,Всемогутній.Мілотивий і Святий!

Зізнайтеся Богу - Господь-Спаситель! Тільки Ти допоможеш! Що мені робити, що б врятувати душу?!

Вірте у Всемогутнього Святого Спасителя душі!
Бо Він не винен,але хоче сцілити,а головне врятувати душу!

Вірою зі всіма думками й вустами сповідати про всі скрути,жахи,біди і горя,щоб намагатися бути чесним перед Всезнаючим!

Просити вибачення за самотужки злочинку,яке згадаємо чи забули перед Милостивим!Бо це варто,щоб дозволити Поважаюшему вибір,але Бажаючий незагибелі,втрутитись у своє існування,що б впустити очищяти душу й оживити дух і з'еднатися з Духом Святим!

Боже!Да хай же да буде Твоя, Досконала воля!
У Тебе всі часи і терміни!

Ні хто нам не скаже Правду на землі й навіть я про нашего Спасителя!
Бо Тільки у Бога Спасительна Мудрість!
Тому пропоную Спитати й Вислухати у Самого Милостивого!!!

Прорватись скрізь вражину беспредельну,який нав'язує брехню на Істину,що б повбивали один одного,навідь сльозно криком до Спасителя Вискупителя!

І спитайте й вислухайте Його - як ще розкаятись,як молитис і як служити Тобі - Господь!!!
Що б ні хто нас не побачив з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю!
Щоб бути вічно з Тобою - Спаситель!!!

Имя *:
Email *:
Код *: