Головна » 2020 » Лютий » 12 » Мер Борщева заробив у грудні майже 70 тисяч гривень

Мер Борщева заробив у грудні майже 70 тисяч гривень

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 3
Переглядів: 5173
Напередодні сесії Борщівської міської ради, яка має відбутись 13 лютого, в кількох населених пунктах громади з'явились дуже лаконічні та промовисті "інформаційні листівки", якими невідомі вирішили в доволі оригінальний спосіб проінформувати мешканців краю про рівень заробітної плати міського голови та ... пенсій пересічних борщів'ян.




З власних джерел в міській раді нам вдалось довідатись, що дійсно, за грудень місяць міському голові Івану Кобилянському було нараховано майже 70 тисяч гривень, а за минулий рік він заробив більше 400 тисяч гривень.

Але, що не може не дивувати, що при такій і без того чималій зарплатні, очільник громади в минулому році отримав з міського бюджету аж 58 тисяч гривень матеріальної допомоги. Невже людині, котра заробляє сотні тисяч гривень, потрібна матеріальна допомога?

Хочеться вірити, що такими ж щедрими є керівники міської ради і до звичайних людей, які реально потребують матеріальної допомоги для боротьби з недугами чи у яких немає даху над головою.
Переглядів: 5173


Коментарі

0
3 Васль   [Материал]
Ну зараз ти собі там сидиш пишиш всякі пльотки а ябуду тобі за рекламу платити.
Їдь до Польщі по пахай як люди, тай будеш знав де берутся гроші!

0
1 Васль   [Материал]
Не хило так. Шо він сам собі ту зарплату призначив?? Чи йому хтось голосував.
Та реклама вже на сайті вашому забембала зробіт шось з тим

0
2 Sashko   [Материал]
Ну, вибачте, я йому точно такої зарплати на призначав. А на рахунок реклами, якщо оплатити хостинг, послуги журналіста, домен і тд, тоді з великою радістю заберемо.

Имя *:
Email *:
Код *: